• Emisiuni
  • SuperStar România
  • Victoria Peșterean, calificată: "Oamenii din Moldova au reacționat extrem de pozitiv. Am simțit o mândrie de compatriot"

Victoria Peșterean, calificată: "Oamenii din Moldova au reacționat extrem de pozitiv. Am simțit o mândrie de compatriot"

Victoria Peșterean, calificată: "Oamenii din Moldova au reacționat extrem de pozitiv. Am simțit o mândrie de compatriot"

Victoria Peșterean are 25 de ani și este din Chișinău, însă locuiește în București, unde este profesor de pian. Ce planuri are dacă va câștiga competiția SuperStar România!

Cum s-a schimbat viața ta de când ai apărut la PRO TV?

În primul rând, oamenii din Moldova au reacționat extrem de pozitiv. Am simțit o mândrie de compatriot, era clară bucuria lor că pentru ei este o realizare mare să mă vadă în fiecare etapă a competiției. Am primit multe mesaje în privat, iar asta mi-a dat multă energie bună.

Dacă m-aș gândi la timpul pe care-l aloc pentru muzică, nu s-a schimbat. Eu am continuat să studiez muzica, să repet. Am decis să revin la Conservator, pe partea de compoziție muzică ușoară deoarece simt că nu e suficient să continui cu lecțiile de canto.

Acum m-am concentrat mai mult asupra imaginii: cum vreau să arăt pentru oamenii din online, în ciuda faptului că eu nu sunt deloc genul de persoană care să posteze des.

Nu ratați primul live miercuri, 1 decembrie, de la ora 20:30. 10 concurenți vor lupta pentru voturile celor de acasă și pentru calificarea în live-ul de vineri. 

Daca ar fi să faci un duet cu o vedetă internațională care ar fi aceea și ce melodie ați cânta împreună?

Mie îmi place nebunia pe care o are pe scenă Jessie J, dar și ceea ce a devenit acum Miley Cyrus, varianta mai rock. Cred că ar fi... nebunie la pătrat! Mi-ar plăcea să compunem împreună o piesă: să stăm nopțile în studio, să iasă o piesă... Victoria și Jessie J sau Miley..

Oferă, în 3 cuvinte, definiția ta de SuperStar

Artist cu de toate! J

Care e piesa care te definește, care spune povestea vieții tale?

De-a lungul concursului am abordat stiluri extrem de diferite: am început cu rock&roll, am continuat cu pop, raggae, blues & rock, iar acum urmează să merg spre o zonă pop – rock, mai sensibil. Cred că asta le va arăta oamenilor că pot aborda și o astfel de latură, una mai vulnerabilă.

Revenind... o piesă ar fi cea de la Leona Lewis -  Footprints in the sand deoarece exprimă ceea ce și eu îmi doresc: să-mi las amprenta, să las ceva în urma mea prin muzică.

Ce o să faci cu banii dacă o să câștigi?

Aș vrea să investesc într-un studio... Bine, sau primul pas ar fi să-mi iau o casă a mea pentru a nu mai plăti chirie. Iar acolo, mi-aș face un mic studio unde să pot să înregistrez. Eu am deja un pian, un microfon, un mixer mic... dar aș vrea să-mi pot face ceva profi! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni