• Emisiuni
  • SuperStar România
  • "Vă promit că o să vă uimesc!”. Noi prestații de senzație în această seară, de la 20:30, la SuperStar!

"Vă promit că o să vă uimesc!”. Noi prestații de senzație în această seară, de la 20:30, la SuperStar!

"Vă promit că o să vă uimesc!”. Noi prestații de senzație în această seară, de la 20:30, la SuperStar!

Finalul de săptămână aduce o nouă porție dublă de momente de neratat în cel mai tare show al toamnei. Cei patru jurați, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams sunt pregătiți să cunoască alți concurenți care și-au găsit curajul pentru a face pasul cel mare spre celebritate. Cine îi va convinge că merită un tichet auriu și cine se va vedea nevoit să mai muncească pentru DA-urile mult visate?

O tânără de 17 ani va intra pe scenă, decisă să îi cucerească pe jurați: ”Am o voce bună și cred că sunt plăcută de cameră. Cred vă voi avea o conexiune cu oamenii de acasă”, va declara ea. Aceeași îndârjire o va arăta și la momentul cântării: ”Vă promit că o să vă uimesc”. Să fie acesta începutul de carieră pe care ea l-a visat? Descoperim în câteva ore. 

După ce și-a încheiat studiile în Marea Britanie, unul dintre concurenții acestei seri, a decis să revină în țară pentru a-și da seama care sunt următorii pași în cariera lui. Spre marea surprindere a celor din jur, decizia lui a fost de a renunța la domeniul pentru care se pregătea și a porni.. pe drumul muzicii. ”Nu știu dacă o să fie bine sau rău, dar sunt extrem de fericit”. După ce îi va auzi povestea și-l va asculta cântând, Smiley va spune: ”Oamenii vor empatiza cu el”. Să fie acesta semnul că a luat decizia corectă?

De la oameni greu de încercați de viață care recunosc: ”Mi-am putut canaliza emoțiile negative în muzică”, la cei care au o mare încredere în ei: ”În orice oraș în care merg, toți întorc capul după mine. Îmi place să-mi pun corpul în valoare”, toți își vor găsi locul în această super competiție. 

Nu ratați, de la 20:30, o nouă ediție SuperStar România! Legenda începe aici și povestea se scrie de către cel mai bun casting din istorie și cei mai tari jurați! Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe platforma voyo.ro

SuperStar România – Legenda începe aici

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni