• PRO TV
  • Ți-l amintești pe Jack Shephard din serialul Lost. Iată cum arată acum, la 55 de ani

Ți-l amintești pe Jack Shephard din serialul Lost. Iată cum arată acum, la 55 de ani

Ți-l amintești pe Jack Shephard din serialul Lost. Iată cum arată acum, la 55 de ani

Matthew Fox, cunoscut pentru rolul lui Jack Shephard în serialul „Lost” (2004) a împlinit 55 de ani, pe 14 iulie. Chipeșul actor s-a bucurat de o popularitatea foarte mare, pe parcursul celor șase sezoane ale dramei, însă apoi a dispărut din lumina reflectoarelor. 

Au trecut 17 ani de când Matthew Fox apărea pentru prima dată în serialul american Lost („Naufragiații). Povestea care te ține cu sufletul la gură, dar și distribuția reușită, a ajutat la succesul filmului. 

Părăsiți pe o insulă pustie, 48 de supraviețuitori ai unei catastrofe aviatice trebuie să găsească forța de a supraviețui. Insula ascunde multe secrete care se pot dovedi fatale pentru grupul de naufragiați. 

După Lost, Matthew Fox a mai jucat în cel puțin cinci filme, după care a preferat să-și ia o pauză. Printre ultimele pelicule în care a jucat Matthew Fox, se numără western-ul „Bone Tomahawk” (2015) , unde a interpretat rolul lui Brooder. În acest film, el joacă alături de celebrul actor Kurt Russell. 



Potrivit presei de peste ocean, actorul a decis să petreacă mai mult timp cu familia. Matthew este căsătorit de aproape 30 de ani cu Margherita Ronchi, model și designer de origine italiană. Ei au împreună doi copii. 
 

Matthew nu este foarte activ pe rețelele sociale. El dorește să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor. De altfel, după celebritatea câștigată odată cu serialul Lost, actorul a declarat că își dorește mai multă libertate. (vezi galeria foto)


Sursă foto: Getty Images, Instagram/ matthewcfox

Vezi și: Wine Trips România – Ep.1 Povestea Cramei Lacerta



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni