SuperStar România: Jurații, față în față cu ei înșiși. Cum s-ar vedea în postura de concurent

15 Iulie 2021, 18:46


	SuperStar România: Jurații, față în față cu ei înșiși. Cum s-ar vedea în postura de concurent
Autor: Diana Oprea

Show-ul care transformă oamenii obișnuiți în superstaruri muzicale ajunge toamna aceasta la PRO TV! Aflați la filmări, jurații primului sezon: Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams au fost provocați la un exercițiu de imaginație. 

Acum 15 ani, dacă te prezentai în fața unui juriu, la o emisiune similară cu SuperStar, ce-ai fi spus despre tine?, a fost întrebarea la care au dat răspuns cei patru membri ai juriului. 

 
Carla's Dreams: „Mie, 15 ani în urmă, nu era să-mi dau DA. Era să spun: da, e ceva acolo, dar mai ai de lucrat. Dacă veneam și vopsit nu cred că primeam o apreciere bună.”
 
Marius Moga: „Dacă aș fi venit, m-aș fi răzgândit la intrare. Eu mie îmi dădeam NU și mă trimiteam la compus.”
 
Raluka: „M-aș fi trimis acasă să mai studiez.”
 
Smiley: „I-aș fi spus: bă, ești carismatic, ai ceva voce, dansezi, te miști bine, hai că ai un DA de la mine, da ai mult de lucru.”

Urmărește mai multe detalii în materialul video
Show-ul SuperStar este inspirat de celebrul concurs de talente „Pop Idol” (2001), creat de Simon Fuller, din Marea Britanie. Scopul emisiunii a fost de a decide cel mai bun nou cântăreț din țară, bazat pe votul și participarea spectatorilor. După succesul din Marea Britanie, zeci de țări au organizat concursuri similare. 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies