• Emisiuni
  • SuperStar România
  • Sonya Dang, prezență carismatică pe scena SuperStar. Carla’s Dreams: “Tu ai zâmbit toată piesa!”

Sonya Dang, prezență carismatică pe scena SuperStar. Carla’s Dreams: “Tu ai zâmbit toată piesa!”

Dang Mai Lin Sonya Maria are 16 ani și este din Pitești. Tatăl ei este vietnamez, a venit în Romania în 1994. 

Familia lui a fost foarte săracă, iar el a învățat foarte mult ca să poată face universitatea. A studiat în Pitești. Mama ei studia la aceeași facultate. Părinții ei s-au căsătorit când era mama ei însărcinată. După 4 ani, a apărut și fratele ei. Când erau mici, nu era apropiată de fratele ei, dar acum sunt confidenți.

Părinții ei au divorțat când ea avea 11 ani. Divorțul lor a afectat-o pentru puțin timp, dar după ce a crescut a înțeles cum au stat lucrurile. După divorț, relația cu tatăl ei s-a răcit puțin, nu au mai vorbit o bună perioadă de timp. În prezent, tatăl ei face naveta între România și Vietnam. Acum se văd mult mai rar. A afectat-o asta, deși tatăl ei a fost prezent, nu a fost alături de ea mereu când a avut nevoie. 

Tatăl ei o susține foarte mult în drumul pe care și-l croiește în muzica. Mama ei nu a fost de acord ca ea să dea la Liceul de Arte din București. După divorțul părinților, ea și-a dorit să locuiască cu tatăl ei, dar, mama nu a fost de acord pentru că nu a vrut să o despartă de fratele ei. 

A pozat pentru diverse brand-uri, inclusiv pentru Cătălin Botezatu. Și-ar fi dorit o carieră în modelling, dar e prea scundă.

A început să cânte de la 7 ani. Prin muzică ea vede “o cale de scăpare, un refugiu”. O ajută să se descarce, dar și să se bucure de momentele fericite. În viitor își dorește să studieze Dreptul, dar nu în România. Visul ei este să devina judecător, dar ia în considerare și o carieră muzicală. 

Vezi prestația tinerei în materialul VIDEO de mai sus


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni