Smiley, interviu LA PERETE! Juratul de la SuperStar are o fobie despre care puțini au auzit

Smiley, interviu LA PERETE! Juratul de la SuperStar are o fobie despre care puțini au auzit

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut publicului larg cu numele de scenă Smiley, este printre cei mai îndrăgiți cântăreți, compozitori și producători din România. Din această toamnă, va face parte din juriul show-ului SuperStar, despre care spune că „este un mix de superemoție și  supertalent”. 

După ce ne-a transmis energie pozitivă, fiind prezentator la Românii au talent, Smiley se alătură unei noi echipe, cea de la SuperStar, unde va avea rolul de jurat.

Într-un nou interviu pentru PRO TV PLUS, descoperim detalii mai puțin știute despre personalitatea lui Smiley. Mai sincer ca oricând, cântărețul le-a spus fanilor cum se vede pe sine. 

Fiind pus în situația de a-și face „o prezentare care doare”, Smiley a răspuns: leneș, dezordonat și delăsător. Iar când a fost vorba despre lucrurile frumoase, cântărețul a spus că se consideră simpatic, glumeț și ambițios. 




Smiley a dezvăluit și alte lucruri, mai puțin cunoscute de fanii lui: 

„Dacă am o fobie? Da, șerpii cred. Deși nu m-am întâlnit niciodată cu șerpi veninoși, da am fost odată pe o insulă și scria acolo: „Aveți grijă că sunt șerpi veninoși!” Știi cum am mers, am stat cu morcovul toată ziua”.

O altă curiozitate pe care au aflat-o admiratorii săi este „versul care doare”: 

„Am o piesă la Simplu care se numește „Un B-boy rătăcit. Acum mi se potrivește perfect”. 

Ca să fii SuperStar, Smiley crede că trebuie să faci lucruri care „să miște lumea, să ai un impact atât de mare încât toată lumea să știe cine ești”. 
 

„Neapărat să dați drumul la televizor. O să aveți ce să vedeți. O să plângeți, o să râdeți. Că noi am și plâns, am și râs. Bine, mai mult unii decât alții. Moga spre exemplu, care a plâns foarte mult. Aveți ce să vedeți toamna aceasta”, a mai adăugat artistul. 

Vizionează aici interviu integral: 


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni