• Emisiuni
  • SuperStar România
  • Smiley: ”Ce-o fi în sufletul lui?” Întrebarea care transmite emoția concurenților înaintea ultimelor recall-uri

Smiley: ”Ce-o fi în sufletul lui?” Întrebarea care transmite emoția concurenților înaintea ultimelor recall-uri

Smiley: ”Ce-o fi în sufletul lui?” Întrebarea care transmite emoția concurenților înaintea ultimelor recall-uri

Cea de-a doua săptămână a recall-urilor i-a adus pe concurenți în fața unei provocări neașteptate: de a cânta în grupuri! Dintre cei 70 concurenți ajunși până la acel moment, doar 49 i-au convins pe jurați că merită un loc mai departe. 

 Aceștia vor avea parte astăzi, de la 20:30 și mâine, de la 20:00, de cel mai puternic test: să cânte pe scena unui club din București, în fața unui public real. 

Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams sunt gata să se așeze comod pe locurile special pregătite pentru ei în club și să se bucure de un spectacol senzațional. Fiecare concurent a pregătit o piesă care-l reprezintă și abia așteaptă să o prezinte pe cea mai mare scenă de până la acest moment. 

”Ce-o fi în sufletul lui acum?”, se va întreba Smiley înainte să-l asculte pe unul dintre calificați. Răspunsul va veni de la fiecare dintre cei care au ajuns până aici, în clipa în care vor avea parte de întâlniri personalizate cu jurații, după ce vor cânta.  

În această seară, pe scenă vor urca primii 25 concurenți. ”Sunt pregătit să ies pe scenă”, ”Vreau să trăiesc momentul, să simt totul” sau ”Abia aștept să le arăt tuturor cât de bine mă simt” sunt doar câteva dintre gândurile lor înainte de a intra pe scenă. Au avut parte de repetiții, simt că presiunea este tot mai mare, însă vor avea o singură șansă să arate ceea ce pot. 

Unii vor pleca acasă, alții vor auzi mesajul care le poate schimba viața: ”Pregătește-te pentru semifinală”. Cine va ști să profite de această șansă și va demonstra că are ceea ce îi trebuie pentru a deveni următorul #superstar, vedem în câteva ore. 

Nu ratați, de la 20:30, prima zi din ultima etapă a recall-urilor SuperStar România! Episodul poate fi urmărit, în avans, pe platforma VOYO.ro.

SuperStar România – Legenda începe aici

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni