S-a încheiat etapa semifinalelor! Urmează 4 live-uri de neratat la SuperStar România

S-a încheiat etapa semifinalelor! Urmează 4 live-uri de neratat la SuperStar România

O etapă care a început cu 32 de concurenți, cu cei mai buni dintre cei care au completat formularul de înscriere și au avut curajul să arate unei țări întregi că au ceea ce trebuie pentru a deveni următorul SuperStar al țării. Aseară, într-o atmosferă senzațională la Arenele Romane, s-a desfășurat și ultima semifinală. 

La finalul interpretărilor, cei patru jurați, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams, au decis că mai departe vor merge Alessandro Mucea și Naomi Prie. Wild card-ul serii a fost oferit de către Marius Moga, iar acesta a decis că Artiom Topal va intra la votul publicului.

Acum cei de acasă trebuie să decidă: 4 concurenți au primit wild card, însă doar 2 se vor califica în live-uri. Maria Ojică, Bianca Bîsceanu, Mădălina Țurcan și Artiom Topal așteaptă, cu emoție, să vadă dacă vor avea ocazia să mai urce încă o dată pe scena SuperStar România! 

Emisiunea SuperStar a fost lider de audiență. Show-ul a înregistrat 7.2 puncte de rating și 21.6% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.7 puncte de rating și 17.2% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 19:58 – 23:02, PRO TV a înregistrat 4.8 puncte de audiență și 17.7% cotă de piață.

Săptămâna viitoare, programul se schimbă! Nu ratați primul live miercuri, 1 decembrie, de la ora 20:30. 10 concurenți vor lupta pentru voturile celor de acasă și pentru calificarea în live-ul de vineri. 

SuperStar România – Legenda începe aici

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni