• Emisiuni
  • SuperStar România
  • Romina Apostol: "Îmi doresc să inspir oamenii să fie unici și nu doar să stea să asculte de părerea celorlalți"

Romina Apostol: "Îmi doresc să inspir oamenii să fie unici și nu doar să stea să asculte de părerea celorlalți"

Romina Apostol: "Îmi doresc să inspir oamenii să fie unici și nu doar să stea să asculte de părerea celorlalți"

Romina s-a născut în Italia și a fost botezată cu acest nume după celebra artistă, și asta pentru că mama sa este un fan adevărat al cântăreței. Românca vrea să câștige competiția SuperStar pentru că are planuri mari. 

Cum s-a schimbat viața ta de când ai apărut la PRO TV?

Încă de la prima apariție am primit foarte multe mesaje de la oameni pe care nu îi cunoșteam. Chiar dacă nu mi s-a urcat la cap, e un sentiment plăcut. SuperStar este primul concurs la care particip și a fost prima dată când am apărut la TV, așa că mă bucur de fiecare moment. 

Daca ar fi să faci un duet cu o vedetă internațională care ar fi aceea și ce melodie ați cânta împreună?

Cu siguranță ar fi un bărbat, cântând rock e mai greu să găsești o femeie care să fie pasionată de acest gen muzical și alături de care să pot gândi o variantă care să sune bine. Cel mai probabil, mi-ar plăcea să cânt cu Patrick Stump, de la Fall Out Boy sau Brendon Urie de la Panic! at the disco. Cred că ar fi un duet foarte interesant. 

Dacă m-aș gândi la piesă, aș alege un rock mai vechi pe care să-l transformăm. Cred că ar fi ceva de la Jimi Hendrix, total diferit de stilul celor două trupe, dar care consider că ni s-ar potrivi nouă. Sau poate o piesă cunoscută de la Metallica. 

Nu ratați primul live miercuri, 1 decembrie, de la ora 20:30. 10 concurenți vor lupta pentru voturile celor de acasă și pentru calificarea în live-ul de vineri. 

Oferă, în 3 cuvinte, definiția ta de SuperStar

Extrovertit. Blând (bun la suflet). Creativ. 

Care e piesa care te definește, care spune povestea vieții tale?

Am foarte multe cover-uri care mi-au ajuns la suflet și care simt că mi se potrivesc. Totuși, aș alege piesa Kickstart my heart de la Motley Crue deoarece este dinamică și vorbește despre parcursul lor ca trupă. Pentru mine, trupa este importantă și din ce am văzut într-un documentar, sunt o formație cu o nebunie care mă reprezintă și pe mine. 

Ce o să faci cu banii dacă o să câștigi?

E foarte complicat deoarece încă am 16 ani, așa că mi-e greu să-mi aranjez viața și să mă gândesc la aceste lucruri. O parte aș vrea să o păstrez pentru mine, pentru dezvoltarea mea în muzică, astfel încât să pot oferi oamenilor ceea ce visez. Îmi doresc să inspir oamenii să fie unici și nu doar să stea să nu asculte de părerea celorlalți. Iar asta necesită promovare, multă muncă în muzică și nu numai. 

Dacă devii SuperStar, devii un influencer, lumea va fi curioasă să te urmărească și contează ceea ce transmiți!

O altă parte aș vrea să o folosesc pentru a-i ajuta pe copiii care nu pot să-și urmărească visul în muzică. Așa că aș vrea să am o asociație care să caute talente și să îi pregătească pentru viitor. Odată ce începi să cânți, te eliberezi, îți transmiți emoțiile și durerile și te dezvolți pe tine însuți. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni