• Emisiuni
  • SuperStar România
  • Raluka: ”Cred că este normal să ai emoții la nivelul ăsta”. Prima semifinală SuperStar a fost lider de audiență!

Raluka: ”Cred că este normal să ai emoții la nivelul ăsta”. Prima semifinală SuperStar a fost lider de audiență!

Raluka: ”Cred că este normal să ai emoții la nivelul ăsta”. Prima semifinală SuperStar a fost lider de audiență!

Opt concurenți curajoși și cu voci incredibile au pășit aseară, pentru prima dată în cariera lor, pe una dintre cele mai mari scene de la Arenele Romane și au interpretat câte 2 piese în fața celor prezenți în public și a juraților. Încurajați de Theo Rose și jurizați de Smiley, Raluka, Carla’s Dreams și Marius Moga, concurenții au dat tot ce au avut mai bun pentru a prinde un loc în live-uri. 

Victoria Peșterean și Ana Stănciulescu au fost cele care i-au convins pe toți și s-au calificat direct în etapa următoare. Cea care a profitat de încrederea lui Smiley și a primit wild card-ul de la el a fost Maria Ojică. ”Cred foarte mult în vocea Mariei. E unică în concurs”, a spus juratul înainte de a-i oferi șansa de a ajunge la votul publicului. 

Emisiunea SuperStar a fost lider absolut de audiență. Show-ul a înregistrat 7.9 puncte de rating și 23.6% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.8 puncte de rating și 14.3% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:28 – 23:32, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 6.0 puncte de audiență și 21.7% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 3.6 puncte de rating și 13.0% share.

Peste 1 milion de telespectatori din întreaga țară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audiență de la 20:33, peste 1.4 milioane de români se uitau la emisiune.

Astăzi, de la ora 20:00, spectacolul merge mai departe! Pe scenă vor urca Andrei Sălăgean, Bianca Bîsceanu, Andrei Serjant, Romina Apostol, Raluca Moldoveanu, Vanessa Ion, Maria Jugănaru și Eleonora Filipoiu.  

”Cred că este absolut normal să ai emoții la nivelul ăsta”, spune Raluka. Însă ce este la fel de clar este faptul că orice greșeală costă și prețul care ar putea fi plătit este eliminarea din competiție. Cine va reuși să depășească bariera emoțiilor și cine se va vedea nevoit să se oprească aici? Aflăm curând! 

Nu ratați SuperStar România de la ora 20:00, pe PRO TV sau, în avans, pe VOYO!

SuperStar România – Legenda începe aici

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni