Publicul a decis! Cine sunt concurenții care s-au calificat în FINALA SuperStar România?

Publicul a decis! Cine sunt concurenții care s-au calificat în FINALA SuperStar România?

După ce de-al treilea show LIVE de la SuperStar, 4 concurenți s-au calificat în finală. Marii câștigători ai acestei ediții au fost: Alessandro Mucea, Romina Apostol, Alexandru Precup și Maria Jugănaru.

Alessandro Mucea a impresionat din nou juriul cu bucuria sa de a cânta, dar și cu emoțiile pe care reușește să le transmită. „Ce vreau să punctez este că sinceritatea în orice formă, cu imperfecțiuni, cu greșeli, este ceea ce ne dorim să vedem în viață, la televizor, în toți artiștii care cântă pentru noi”, i-a spus Smiley. 

Romina Apostol a fost „extraterestră și periculos de bună”, după descrierile lui Marius Moga și a lui Carla's Dreams. Jurații au aplaudat-o din picioare la cea de-a doua interpretare, când a cântat piesa ”Love Is Blindness”. 

Emoțiile din spatele scenei sunt mari, dar cu un partener de nădejde precum este Kaufland concurenții s-au simțit mai în largul lor. Într-un interviu exclusiv, ei vorbesc despre trăirile și experiențele de la SuperStar.  Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai jos. 

 

Alexandru Precup a întrecut toate așteptările. Evoluția sa la SuperStar a fost apreciată de jurați, care i-au adresat numai felicitări. „Spectacol! Spectacol! Eu am apărut la știrile PRO TV azi. Și am promis doamnei Esca un spectacol... Doamna Esca, voila!”, a spus Carla's Dreams 

Maria Jugănaru a creat un moment memorabil, interpretând la pian piesa „The Unforgiven” a trupei Metallica. „Nu știu dacă suntem noi publicul ideal, dar aș propune pentru finală să nu ne mai aducă scaune, să stăm în picioare. Mă simt copleșit de talentul tău”, i-a spus Smiley. 

Pe 17 decembrie, cei 4 finaliști  vor face ultimul pas spre marele premiu de 1 milion de lei. Am parcurs drumul împreună, iar acum e timpul să decizi cine merită să fie superstarul României. 

SuperStar România – Legenda începe aici!

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni