Primele imagini de pe platourile de filmare de la SuperStar România

Primele imagini de pe platourile de filmare de la SuperStar România

Filmările pentru SuperStar România sunt în plină desfășurare, iar primele imagini de pe platouri au fost publicate de jurații show-ului. 

Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams și-au luat rolurile în serios și sunt pregătiți să găsească eroii primului sezon, așa cum se poate observa și din postările făcute pe rețelele de socializare. 

"Noi tocmai am început și mă bucur să fiu iar alături de Marius, dar și să lucrez cu Raluka și Carla’s. A deveni superstar nu e doar o joacă sau un exercițiu de imagine. Nu e ușor, dar până la urmă tot ce rămâne în istorie presupune un drum lung, greu și presărat de multe probe. Hai să ne bucurăm de muzică și să dăm Romaniei un SuperStar care să devină legendă”, a mărturisit Smiley. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marius Moga (@iammariusmoga)


SuperStar România este o emisiune care are la bază formatul internațional ”Idol”, care a demonstrat un succes real în fiecare țară în care a fost transmis. Show-ul care transformă oamenii obișnuiți în superstaruri muzicale ajunge toamna aceasta la PRO TV!

Filmărilor au început, iar pentru a rămâne la curent cu toate noutățile, puteți urmări paginile de Facebook și Instagram ale show-ului. 

sursa foto: Instagram Smiley/Raluka

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni