• Emisiuni
  • SuperStar România
  • Patricia Cotuț i-a ridicat în picioare pe Smiley și Raluka cu interpretarea sa impecabilă: "Ai cântat perfect!"

Patricia Cotuț i-a ridicat în picioare pe Smiley și Raluka cu interpretarea sa impecabilă: "Ai cântat perfect!"

Patricia Cotuț are 16 și este din Bihor. În copilărie nu a avut niciun prieten până la 12 ani și povestește că era neplăcut la școală. Mergea acasă plângând și nu voia să se mai ducă la școală.

Ea cânta la școală, la toate festivitățile. Profesorii o puneau să cânte, iar colegii erau invidioși. Chiar și vecinii o descurajau, îi spuneau că nu are voce și că trebuie să cânte muzică populară. Din toată experiența asta a învățat că nu trebuie să se lase descurajată și că trebuie să meargă mai departe cu capul sus. S-a simțit descurajată la început, apoi a început să nu o mai intereseze. La liceu este mult mai bine, are o prietenă foarte buna. Aici studiază estetica și igiena corpului omenesc. După liceu își dorește să studieze la Conservator și să aibă propriul ei salon.

Părinții au susținut-o mereu și au sprijinit-o pe plan muzical. Tatăl ei este casnic și mama este femeie de serviciu la școala generală în care a studiat ea. Patricia și tatăl ei cresc porumbei. Încă de când era mică, a văzut asta la tatăl ei și i-a plăcut să se implice și să aibă grijă de ei. 

Mai are un frate mai mic cu un an. Patricia îl ceartă pentru că stă toată ziua la calculator pe jocuri, iar ea îl trimite să învețe.

Profesoara de engleză a încurajat-o să-și cultive vocea, iar de patru ani face canto.

În viitor își dorește să cânte, să își depășească condiția. Muzica o liniștește. Îi place atenția pe care o primește din partea publicului. Simte că acesta îi oferă aprecierea de care nu a avut parte în copilărie.

Ii place să danseze, să facă sport. A făcut și box la un moment dat, dar nu a continuat pentru că boxul cu muzica nu prea se îmbină.

Urmărește materialul VIDEO de mai sus


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni