• Emisiuni
  • SuperStar România
  • Otilia Bledea a încercat să-i impresioneze pe jurații SuperStar cu o piesă a trupei Vama Veche, în varianta Acapella

Otilia Bledea a încercat să-i impresioneze pe jurații SuperStar cu o piesă a trupei Vama Veche, în varianta Acapella

Otilia Bledea are 20 de ani, este din Cluj și este studentă la Geografia Turismului.  

In jurul vârstei de 5 ani a început să ia ore de pian și de atunci își dezvoltă partea artistică. Canto nu a făcut niciodată. Și-ar fi dorit, dar nu a putut din cauza părinților, care nu erau de acord. Părinții au investit mai mult în latura educațională decât în cea artistică. Mama este farmacistă, iar tatăl este mecanic auto. Și-au dorit ca ea să urmeze o alta carieră: arhitect sau ceva în turism. A fost supărată că părinții nu văd visele ei ca fiind o prioritate și că nu au susținut-o. Mai are un frate de 12 ani. 

În 2011 a murit unchiul ei și a fost un șoc pentru ea, pentru că erau foarte apropiați. A fost un moment traumatizant. A încercat să își găseasca mereu o pasiune ca să își distragă singură atenția. Și-a găsit refugiul în muzică, desen, machiaj, caligrafie.

In prezent, studiază la facultatea de Geografie. În viitor se vede o cântăreață mare. A început să compună câteva piese și o inspiră mult trăirile pe care le-a avut. Când are o problemă, Otilia compune, muzica fiind refugiu pentru ea. Când este pe scenă se simte libera, simte că se transpune și că poate face orice.

Urmărește materialul VIDEO de mai sus


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni