Nicoleta Reghiș, o poveste impresionantă de viață și o interpretare plină de emoție pe scena SuperStar

11 Septembrie 2021, 21:38

Nicoleta Reghiș are 21 ani, este din Călărași, dar locuiește în București de doi ani. 

Stă cu două prietene în chirie, una dintre ele i-a fost colegă de bancă, iar cealaltă este tot o prietenă mai veche.

A fost luat în plasament la 7 luni și toată copilariă a fost una în care nu și-a găsit locul. Tot timpul, autoritățile au încercat să o reintegreze în familia naturală. Mama adoptivă are 67 de ani și a fost cea care a sprijinit-o tot timpul. De fiecare dată când cei de la protecția copilului o duceau la mama naturală, ea fugea la mama adoptivă. 

Mama adoptivă era divorțată și a crescut-o singură pe Nicoleta. Toate încercările autorităților de a o lua pe Nicoleta de lângă mama adoptivă i-au declanșat niște atacuri de panica și a ajuns la spasmofilie. A reușit abia când avea 15-16 ani să le controleze, iar în prezent nu mai are deloc. 

Pe mama naturală nu a văzut-o niciodată, avea doar o poză de buletin. Când au început frații ei să o caute, ea nu a vrut să știe nimic de familia ei. A aflat că mama ei naturala și-a mintit familia că Nicoleta a murit la naștere. 

Nicoleta și-a dorit să înceapă o viață nouă. S-a tuns scurt și și-a făcut 8 tatuaje, toate cu o semnificație. Mama adoptivă i-a îndrumat calea spre muzică și a trimis-o la canto și la concursuri.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies