Nicoleta Nicuța i-a atras atenția lui Carla’s Dreams. “Foarte simpatică!”

În copilărie era timidă, opusul a ceea ce e acum. Nu avea prieteni, îi era rușine să vorbească în public. Mama ei este învățătoare, mereu a fost apropiată de ea. Tatăl ei a fost polițist, acum e la pensie. E un om exigent, dar și un tată model. Nu a constrâns-o niciodată să aleagă ceva ce nu și-a dorit. Mai are un frate cu 5 ani mai mare.

El este muzicianul din familie. Au o relație specială. Fratele are o trupă de muzică, cunoscuți în Budapesta, cânta în maghiară. E mândră de fratele ei, e un exemplu pentru ea. În carantină și-au unit cumva drumurile muzicale. Erau plictisiți și au făcut o piesă împreună. El a compus instrumentalul, ea versurile împreună cu o prietenă de la facultate. Recent a scris o piesă pentru un băiat, prima ei dragoste. E o piesă tristă, mesajul ei e faptul că încă mai există speranța. Are un regret privind faptul că nu și-a încheiat socotelile cu relația respectivă.

Profesoară de română i-a descoperit talentul în timpul unei serbări. Maria și-a dat seama apoi că prin muzică se poate exterioriza și o face să fie o persoană specială. Când a participat la balul bobocilor, și-a dat seama că e apreciată de cei din jur.  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni