• Emisiuni
  • SuperStar România
  • Marius Moga: „A fost un efort comun și toți ați cântat bine”. Ediția SuperStar România a fost lider de audiență

Marius Moga: „A fost un efort comun și toți ați cântat bine”. Ediția SuperStar România a fost lider de audiență

Marius Moga: „A fost un efort comun și toți ați cântat bine”. Ediția SuperStar România a fost lider de audiență

Un maraton vocal în care concurenții au demonstrat că au reușit să învețe să lucreze în echipă și să iasă în evidență ținând cont de cei din jurul lor. Așa a început aseară noua etapă a competiției SuperStar România.

Această nouă filă a legendei s-a scris cu multă muncă din partea calificaților și cu multe emoții. Însă, așa cum a ținut să precizeze și Marius Moga, totul a meritat când ei au urcat pe scenă: ”A fost un efort comun și toți ați cântat bine”. 

Două echipe au reușit interpretări care i-au fascinat pe jurați, așa că toți membrii s-au calificat mai departe. Aceștia au fost Romina Apostol, Paula Rotar, Daniel Șveț, Andrei Serjant și Andrei Sălăgean care au format Power Rangers și Alessandro Mucea, Daniela Bejan, Călin Lupea, Simona Delegeanu și Gabriel Roșu din formația [13].

Ceilalți calificați ai serii sunt: din trupa Vega: Andrei Mureșan, Tea Vișan, Ulizana Orozova, Mădălina Țurcan, din Strangers: Ana Stănciulescu, Ioan Gasparovici, Stephen Moisă, din Plus One: Vanessa Ion, Francesca Sîrbu, Antonia Lorenți, din Milkyway: Antonia Nicolau, Irina Revenco, Dan Timofei, Maria Jugănaru și din Fusion Five: Andrei Ionescu, Ioana Hașegan, Elena Mîndru. 

Emisiunea SuperStar a fost lider de audiență. Show-ul a înregistrat 6.7 puncte de rating și 20.9% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.0 puncte de rating și 15.6% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:27 – 23:30, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 5.6 puncte de audiență și 20.4% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 3.9 puncte de rating și 14.1% share.

Astăzi, de la ora 20:00, în fața juraților vor urca următoarele șapte grupuri. Acestea poartă numele: Sunrise, Armonix, Boys 2 girls, 3/2, Hi 5, Log Out și The black hearts. Cei de acasă vor avea ocazia să se bucure de interpretări de senzație ale unor piese bine cunoscute, precum Shape of you sau Somebody that i used to know.  

Nu ratați SuperStar România de la ora 20:00, pe PRO TV sau, în avans, pe voyo.ro!

SuperStar România – Legenda începe aici

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni