• Emisiuni
  • SuperStar România
  • Marinică Burcea a venit la SuperStar pentru a-și îndeplini visul. “Oamenii te vor ține mine!“

Marinică Burcea a venit la SuperStar pentru a-și îndeplini visul. “Oamenii te vor ține mine!“

Marian Burcea are 19 ani și este din Pitești. 

Are o soră mai mică. Mama lui i-a părăsit acum 11 ani.  În prezent, locuiește cu bunica, tatăl și sora. Nu știe de ce i-a părăsit mama, nu și-au putut explica. El susține că atmosfera în casă era una normală, erau tensiuni ca în orice familie, dar nimic ieșit din comun. 

Ultima amintire pe care o are cu mama lui a fost când i-a dus pe el și sora lui la școală și le-a spus că vrea să îi pupe pentru că nu o să se mai vadă.  

Pe tatăl lui l-a informat telefonic că ea e cu un picior în avion și nu se vor mai vedea niciodată. Marian spune că nu a avut nevoie de mama lui pentru că bunica l-a crescut încă de când s-a născut. El nu a fost un copil dorit, spre deosebire de sora lui care avea parte de toată dragostea mamei. Tatăl lor nu a făcut diferențe între ei.

Sora lui a suferit mult mai mult. Striga “mama” după toate femeile pe care le vedea și timp de o săptămână nu a mâncat nimic. În urmă cu 6 ani, mama a venit acasă la ei pentru că îi expirase buletinul, a luat certificatul de căsătorie, a plecat și nu s-a mai întors. 

În prezent se pregătește pentru Bac, iar după terminarea liceului își dorește să facă muzică. Ar vrea să se înscrie la Facultatea de Muzica, dar nu e suficient de pregătit, așa că va da admitere la Facultatea de Litere din Pitești. 

Tatăl lui nu îl încurajează să pornească pe drumul ăsta cu muzica,  dar bunica îi oferă toată susținerea.

Vezi  mai multe în materialul video de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni