Maria Jugănaru, moment sensibil în al treilea LIVE: ”Asta e magia muzicii”

În cel de-al treilea LIVE, Maria Jugănaru interpretează în stil propriu binecunoscuta piesa ”Somewhere Over the Rainbow”. 

După momentul deosebit de pe scenă, Maria Jugănaru a primit aprecierile juraților.

 

Smiley: ”Eu am o slăbiciune pentru oamenii talentați din Pitești, pentru această piesă în special și, mai nou, am o slăbiciune pentru piesa asta, pentru că atunci când o aud, o văd pe fiică-mea. Îi place foarte mult piesa asta. La piesa asta, se liniștește, râde, se joacă... Asta este magia muzicii. Ai reușit să ne bagi pe toți într-o lume magică”.

 

Raluka: ”Eu v-am spus deja că Maria este personajul unei povești cu multe părți. Atenția ta la detalii s-ar putea să te ducă foarte departe”. 

 

Marius Moga: ”Să știi că și eu am slăbiciune pentru oamenii talentați din Pitești... Piesa asta a rezistat atâta timp și nu e ușor să o cânți. Ai trecut-o prin toată variantele. Tu respiri muzică”.

 

Carla's Dreams: ”Voi ați observat că toată lumea a tăcut? Te-ai întâmplat doar tu. Când poți să atragi atenția, să-i bagi în transă pe toți, e un lucru ieșit din comun. Eu vreau să le mulțumesc celor de acasă că te-au adus în etapa asta”. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni