• Emisiuni
  • SuperStar România
  • Maria Jugănaru, despre Marea Finală SuperStar: „Mi-am dat seama că trebuie să am mai multă încredere în mine”

Maria Jugănaru, despre Marea Finală SuperStar: „Mi-am dat seama că trebuie să am mai multă încredere în mine”

Maria Jugănaru, despre Marea Finală SuperStar: „Mi-am dat seama că trebuie să am mai multă încredere în mine”

Încă de la audiții, jurații au rămas uimiți de talentul ei, iar Carla’s Dreams o vedea deja în finală. Maria Jugănaru, o elevă din Pitești, se află acum printre cei patru finaliști SuperStar România. Tânăra a vorbit despre evoluția ei în concurs, dar și despre provocările prin care a trecut. 

„Experiența de la SuperStar m-a învățat ce se înseamnă cu adevărat să fii artist și să-ți faci o carieră din asta, pentru că până acum îmi dădeam cu părerea doar în legătură cu ce are de făcut un artist. Acum văd ce e în spatele camerelor, cum e la repetiții, costume...Sunt lucruri pe care nu le-aș fi putut învăța decât la un concurs de genul ăsta”, a declarat Maria pentru PRO TV Plus. 

Maria Jugănaru spune că l-a început nu era foarte încrezătoare în abilitățile ei muzicale. „Cred că o mare parte din evoluția mea la SuperStar e reprezentată de încrederea pe care am căpătat-o.  Înainte aveam impresia că nu ies cu nimic în evidență, dar acum primim validare de la oameni, de la juriu. Mi-am dat seama că fac bine ceeea ce fac și că trebuie să am mai multă încredere în mine și să-mi dau voie să mă exprim așa cum simt”, a spus concurenta. 

Maria menționează că această experiență este un start foarte bun pentru carieră ei: „Cred că este cea mai folositoare experiență de până acum, în ceea ce privește viitoarea mea carieră. Am un public acum, ceea ce este minunat pentru un artist care încă nu s-a lansat. Când voi urca pe scenă, în fața publicului meu știu că nu o să mă pierd, că o să fiu stăpână pe mine, pentru că am mai făcut asta - la SuperStar”. 

Ea consideră că provocarea cea mai mare din concurs este chiar marea finală: „Simt pentru prima dată oarecum o presiune destul de mare pe mine, să fie foarte bine. Chiar dacă am fost mândră de momentele din live-uri, știu că în marea finală trebuie să le întreacă. Mi-e să nu mă epuizez, având dorința de a da mai mult, de a fi mai spectaculoasă. Vreau să ajung în marea finală cu aceeși mentalitate cu care am ajuns și în live-uri, să fiu liniștită și entuziasmată să urc pe scenă. Nu vreau să intru cu stres sau cu gândul că nu este un moment destul de bun. Sper ca zilele de pregătire să contureze momentele și să fie cel mai bine de până acum”

Maria și EMMA vor avea o surpriză muzicală pentru cei de acasă. 

„Colaborarea cu EMMA a fost foarte ușoară. Este ca și cum aș fi cântat cu un prieten. Ne-am înțeles din start foarte bine”.

Nu ratați, vineri, de la 20:30, marea finală a emisiunii SuperStar România!  

Vezi în materialul video de mai jos ce mesaj are Maria Jugănaru pentru susținătorii ei de acasă

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni