• Emisiuni
  • SuperStar România
  • Maria Jugănaru, concurenta care s-a calificat în etapa live: „Datorită acestei emisiuni am făcut încă un pas spre visul meu”

Maria Jugănaru, concurenta care s-a calificat în etapa live: „Datorită acestei emisiuni am făcut încă un pas spre visul meu”

Maria Jugănaru, concurenta care s-a calificat în etapa live: „Datorită acestei emisiuni am făcut încă un pas spre visul meu”

La doar 17 ani, Maria Jugănaru a reușit să facă un adevărat spectacol pe scena de la Arenele Romane. Este convinsă că are calitățile unui superstar și este gata să ne convingă de acest lucru și în etapa live care urmează.  

Cum s-a schimbat viața ta de când ai apărut la PRO TV?

În primul rând, simt că am crescut imens din punct de vedere muzical, ca tehnică și prezență scenică, ca gestionare a emoțiilor și a stresului în fața camerelor. Această experiență, pot spune că mi-a întărit caracterul. În plus, datorită acestei emisiuni am făcut încă un pas spre visul meu. Am avut ocazia de a descoperi și ce nu se vede la televizor. Trăiam cu sentimentul că urci pe scenă, ai parte de frumusețea aceea, de sclipici... dar nu știam câtă muncă presupune. 

Dacă ar fi să faci un duet cu o vedetă internațională care ar fi aceea și ce melodie ați cânta împreună?

O întrebare grea. Sunt multe persoane cu care mi-aș dori să pot face un duet. Cred că mi-ar plăcea foarte mult să cânt alături de Hozier, ”Take me to church”, cea mai cunoscută piesă a lui. M-aș bucura și de alte piese mai puțin cunoscute, dar simt că asta ar fi ceva... gigantic pentru mine. Mi-ar plăcea mult să îl cunosc. 

Oferă, în 3 cuvinte, definiția ta de SuperStar.

Autentic. Puternic. Sincer.

Care e piesa care te definește, care spune povestea vieții tale?

Cred că piesa pe care am cântat-o în primul recall, Queen – Nevermore. Era piesa mea preferată când eram mică, deși încă nu înțelegeam versurile. Emoția pe care mi-o transmitea prin linia melodică și prin vocea lui Freddy m-au făcut să mă identific cu ea. Așa că faptul că am avut ocazia să o cânt pe scenă a însemnat enorm pentru mine. 

Ce o să faci cu banii dacă o să câștigi?

În primul rând, i-aș investi în cariera mea muzicală: înregistrarea unor piese și promovarea lor. De asemenea, eu fiind o persoană pasionată de călătorii, mi-aș dori ca o parte din ei să îi folosesc pentru a ajunge într-o țară în care încă nu am fost. 

Nu ratați primul live miercuri, 1 decembrie, de la ora 20:30. 10 concurenți vor lupta pentru voturile celor de acasă și pentru calificarea în live-ul de vineri. 

Vezi și: Trending Review cu Daragiu

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni