• Emisiuni
  • SuperStar România
  • Mădălina Țurcan, concurenta talentată și frumoasă precum Antonia. Ce promisiune i-a făcut Smiley

Mădălina Țurcan, concurenta talentată și frumoasă precum Antonia. Ce promisiune i-a făcut Smiley

Mădălina are 16 ani și este din Chișinău. Este elevă în clasa a 10-a la un liceu cu profil teatral. 

Provine dintr-o familie în care seriozitatea era ridicată la rang de artă. Tatăl ei a fost cadru militar și cumva i-a insuflat și ei rigurozitatea și disciplina militară. A învățat-o să nu se atașeze de persoane.

Primul moment în care a luat contact cu muzica a fost când avea vârsta de 4 ani și a mers împreună cu părinții ei la o mănăstire, iar  acolo a descoperit corul bisericii. A început și ea să cânte, mai mult de atât a rămas acolo timp de 10 zile alături de măicuțe. În prezent cântă în corul bisericii.

Are o pasiune mai specială în ceea ce privește cărtile, merge la shopping de cărti, le cumpară, însă nu le citește. Îi este de ajuns să le vadă în biblioteca proprie și se umple de energie pozitivă.

Îi place să compună  piese cu tenta tragică. Chiar dacă ea este o fire plină de energie și emană pozitivism, are o latura a personalității puțin mai închisă, care o ajută să scrie cu ușurință astfel de piese.

I se spune Antonia de Moldova. Antonia este o zeiță pentru ea și spune că este foarte mândră că oamenii o aseamănă cu idolul ei. Știe că e frumoasă, dar nu-i plac complimentele. 

Vezi mai multe în materialul video de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni