La 16 ani, Andrei Buca i-a impresionat pe jurați cu vocea sa puternică. De ce a primit NU de la Raluka

24 Septembrie 2021, 22:04

Andrei Buca are 16 ani și este din Săcele, Brașov. A avut o copilărie frumoasă, fiindcă a avut mereu de toate. 

Își amintește cu drag cum cânta prin curte. Obișnuia să cânte muzica pe care o auzea la radio. Își amintește că asculta de mic muzică veche, asta i-a plăcut mai mult. 

Lui îi place să facă show și se consideră un showman. E sensibil și crede că asta îl face mai deosebit. Moartea bunicilor săi l-a întristat foarte mult, avea o relație bună cu ei. De la ei a învățat să fie un om bun.

S-a apucat de Școală de Arta Populară. Colegii au rămas uimiți când l-au auzit cântând. Chiar dacă i s-a schimbat vocea, el consideră că își alege piesele care-i avantajează vocea. 

Fata ideală pentru el ar trebui să fie deșteaptă, frumoasă. Mai are o soră mai mică, Maria. 

Spune că viața lui e frumoasă și consideră că are succes mare pentru că primește multe complimente. Au existat și cârcotași, care râdeau de vocea lui. 

Vrea să fie o vedetă, un superstar! Crede că faima i-ar aduce fericire. A avut și momente în care era supărat că nu-i ieșea o piesă, însă Andrei se consideră o persoană perseverentă. Dacă ar fi să nu fie faimos, ar vrea să lucreze în domeniul dreptului. 

Mama e director de societate comercială, în domeniul auto. Tata e administrator la aceeași firmă. E firma lor. Afacerea merge bine, din asta se întrețin. Chiar dacă părinții lui lucrează mult, îi oferă atenție. 

Peste 5 ani se vede vedetă. Pentru moment, vrea să ajungă cât mai departe în concurs, vrea că oamenii să-i aprecieze muzica. 

Vezi momentul lui Andrei în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies