• Emisiuni
  • SuperStar România
  • La 16 ani, Andrei Buca i-a impresionat pe jurați cu vocea sa puternică. De ce a primit NU de la Raluka

La 16 ani, Andrei Buca i-a impresionat pe jurați cu vocea sa puternică. De ce a primit NU de la Raluka

Andrei Buca are 16 ani și este din Săcele, Brașov. A avut o copilărie frumoasă, fiindcă a avut mereu de toate. 

Își amintește cu drag cum cânta prin curte. Obișnuia să cânte muzica pe care o auzea la radio. Își amintește că asculta de mic muzică veche, asta i-a plăcut mai mult. 

Lui îi place să facă show și se consideră un showman. E sensibil și crede că asta îl face mai deosebit. Moartea bunicilor săi l-a întristat foarte mult, avea o relație bună cu ei. De la ei a învățat să fie un om bun.

S-a apucat de Școală de Arta Populară. Colegii au rămas uimiți când l-au auzit cântând. Chiar dacă i s-a schimbat vocea, el consideră că își alege piesele care-i avantajează vocea. 

Fata ideală pentru el ar trebui să fie deșteaptă, frumoasă. Mai are o soră mai mică, Maria. 

Spune că viața lui e frumoasă și consideră că are succes mare pentru că primește multe complimente. Au existat și cârcotași, care râdeau de vocea lui. 

Vrea să fie o vedetă, un superstar! Crede că faima i-ar aduce fericire. A avut și momente în care era supărat că nu-i ieșea o piesă, însă Andrei se consideră o persoană perseverentă. Dacă ar fi să nu fie faimos, ar vrea să lucreze în domeniul dreptului. 

Mama e director de societate comercială, în domeniul auto. Tata e administrator la aceeași firmă. E firma lor. Afacerea merge bine, din asta se întrețin. Chiar dacă părinții lui lucrează mult, îi oferă atenție. 

Peste 5 ani se vede vedetă. Pentru moment, vrea să ajungă cât mai departe în concurs, vrea că oamenii să-i aprecieze muzica. 

Vezi momentul lui Andrei în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni