Irina Rimes este invitată specială la prima ediție live SuperStar România!

Irina Rimes este invitată specială la prima ediție live SuperStar România!

În această seară, de la ora 20:30, luminile se reaprind în cel mai tare show al toamnei: SuperStar România! Concurenții sunt pregătiți să ofere un spectacol de senzație, jurații să le ofere cele mai bune sfaturi, iar telespectatorii să îi voteze.  

La finalul serii, când publicul va avea oportunitatea de a-și vota favoriții, pe scenă va urca cunoscuta artistă, Irina Rimes. Aceasta le-a pregătit celor de acasă o interpretare de neratat și neuitat! 

Înainte de a urca pe scena SuperStar, Irina Rimes declară: „Locul meu preferat este pe scenă, iar faptul că este o perioadă în care nu prea avem multe ocazii în care putem cânta, mă bucur foarte tare să fiu alături de toți cei de acasă în primul live de la SuperStar! Sunt obișnuită să văd evoluția concurenților și să trăiesc alături de ei emoția show-urilor live, iar acum am reușit să trag puțin cu ochiul la repetiții și am fost chiar impresionată. Abia aștept ca miercuri seară să mă bucur de spectacol și să le ofer la schimb un moment care mi-este extrem de drag, pregătit alături de band-ul meu. Ne vedem pe 1 decembrie, la primul live SuperStar România!

Nu ratați, în această seară, de la 20:30, prima ediție live de la SuperStar România!  

SuperStar România – Legenda începe aici

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni