• Emisiuni
  • SuperStar România
  • INTERVIU Smiley, jurat în show-ul Superstar: ”Doar cu iubire și dedicare autentică pentru ceea ce faci poți să ieși din rând”

INTERVIU Smiley, jurat în show-ul Superstar: ”Doar cu iubire și dedicare autentică pentru ceea ce faci poți să ieși din rând”

INTERVIU Smiley, jurat în show-ul Superstar: ”Doar cu iubire și dedicare autentică pentru ceea ce faci poți să ieși din rând”

Show-ul care transformă oamenii obișnuiți în superstaruri muzicale ajunge toamna aceasta la PRO TV. Smiley face parte din echipa juraților, alături de Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams. Cu această ocazie, ne-a acordat un interviu exclusiv.  

Ești omul care descoperă talentul, fie că s-a întâmplat la Vocea României sau la Românii au Talent. Ce te-a atras la show-ul SuperStar?

Mai bine spus sunt omul norocos care are șansa să se întâlnească în cel mai frumos cadru cu talentul și să pună cel mai strălucitor reflector pe cei dăruiți să fie SuperStar, pe această scenă și în această industrie. Sunt mulți „magneți” pe care acest show îi are, din punctul meu de vedere, și sunt sigur că ei vor fi la fel de puternici și pentru telespectatori. Întâlnirea cu talentul, modul surprinzător în care apare în fața ta, bucuria de a-l descoperi și de a-l recompensa, emoțiile atât de frumoase care apar la întâlnirea cu oamenii pentru care prezența într-o emisiune este un vis implinit. Este un mix de superemoție, supersatisfacție, superechipă, superconcurenți, supertalent, pot garanta că nu degeaba se numește SuperStar.    

Cum îl vei recunoaște pe viitorul superstar al României?

Un SuperStar strălucește, e ceva ce vine din suflet, este ghidat spre exterior de calități artistice incontestabile și magnetizează când se manifestă. E talent, pasiune, muncă, expresivitate, unicitate, ohooo, sunt multe. De multe ori, un superstar este talentat și muncitor, dar înainte de toate este extrem de pasionat de ceea ce face. Doar cu iubire și dedicare autentică pentru ceea ce faci poți să ieși din rând. 

Ce te convinge mai mult, vocea concurentului, timbrul său special, sau relația sa cu publicul și spectacolul de pe scenă?

Este cel mai bun mix între toate aceste calități și multe altele, una fără celelalte nu poate închide cercul. 

Ce sfaturi i-ai da unui tânăr care își dorește o carieră în muzică? De ce mai ai nevoie, pe lângă talent?

De bucuria de a face muzică, de a cânta. Este ceea ce te animă să faci zilnic asta și să te hrănești din propria bucurie până când devii cea mai bună versiune a ta. Nu e ușor, e continuu, e greu, iar satisfacțiile apar, însă nu trebuie urmărite cu obsesie. Nu-mi place să dau sfaturi, pentru că fiecare poveste este altfel, are unicitatea ei, însă cred că cel mai norocos ești dacă încerci să te bucuri de tot drumul care te duce la succes, ai o satisfacție mai mare și o pasiune care de multe ori este mai puternică decât orice statut pe care ți-l oferă succesul. Dragostea pentru muzică te poate face să trăiești fericit, iar statutul îți poate confirma public succesul, însă nu este nici pe departe un capăt de drum la care să te oprești, ci o bornă care te asigură că ești pe drumul cel bun. 

Piesele tale au lipici la public de diferite vârste, dar cel mai mult copiii îți fredonează piesele. Care este secretul?  

Mulțumesc! Eu iubesc muzica și oamenii, sunt recunoscător pentru fiecare zi în care pot face ce îmi place și ce-mi zbiară inima, vorba cântecului. Nu cred că am un secret, tot ce am făcut, am tot povestit, iar toată traiectoria mea artistică s-a petrecut sub ochii publicului, cu dragostea oamenilor la pachet și cu credința că sunt mereu pe drumul potrivit mie pe care nu sunt niciodată singur, sunt cu toți cei care au făcut parte din viața și din evoluția mea: părinți, familie, prieteni, colaboratori, producători, colegi, artiști pe care îi ascult. E un drum plin de oameni, iar fiecare dintre noi este o sumă de urme lăsată de fiecare personalitate cu care s-a întâlnit. Așa că, așa-zisul meu secret este probabil secretul fiecărui om fericit, norocos și împlinit care e recunoscător pentru asta.   

Ai vreo lecție de viață pe care ai vrea să le-o împărtășești fanilor?

Sunt multe utile, dar cel mai important e ca fiecare să le trăiască pe propria piele și din perspectiva personală. Dacă stau să mă gândesc, valorile și principiile pe care ți le sădește familia în primii ani de viață și, apoi, școala și educatia te pot ajuta să nu te rătăcești niciodată și să nu te îndepărtezi de cine ești tu real, indiferent de opreliști, piedici și tentații. Educația, familia, școala îți desenează acel fir roșu pe care se sprijină coloana vertebrală a oricărui om, indiferent de profesie și drum. 

Ce mesaj ai pentru telespectatori? De ce ar trebui să se uite la Superstar?

Nici nu bănuiesc ei ce superexperiență este atât pentru noi, cât și pentru ei această producție, cu toate sufletele implicate în ea. Nu le voi strica eu surpriza cu dezvăluirile mele, îi las să o descopere și să se bucure, din plin, de ea. E o bogăție de senzații, povești și talente. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni