INTERVIU Raluka: „La SuperStar n-am reușit să-mi stăpânesc lacrimile”

INTERVIU Raluka: „La SuperStar n-am reușit să-mi stăpânesc lacrimile”

Raluka face parte din juriul SuperStar România, show-ul care oferă șansa oamenilor obișnuiți să devină superstaruri. Cântăreața a oferit un interviu exclusiv pentru PRO TV în care a trebuit să răspundă la cele mai neașteptate întrebări.  

Filmările pentru SuperStar România sunt în plină desfășurare, iar cei patru jurați: Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams au cunoscut deja o parte din concurenți. Talentul, dar și poveștile lor le-au trezit emoții puternice. 

Raluka, spre exemplu, spune că până acum au existat cel puțin două momente care au făcut-o să nu-și poată stăpâni lacrimile. 

„Am încercat din răsputeri, dar nu am reușit. Și nu sunt neapărat un om care își arată latura sensibilă. Atunci când vezi un show de genul acesta la televizor parcă da, este emoționant, îți stoarce o lacrimă, dar în momentul în care este în fața ta un caz mai sensibil sau o persoană mai sensibilă care îți transmite ție tot...e dificilă partea asta și eu n-am mai trecut până acum prin asta”, spune ea. 

Raluka recunoaște că abia așteaptă să vadă emisiunea la televizor. 
 
„Eu nu-mi mai aduc aminte nimic din ce-am filmat (râde). Îmi aduc aminte doar că sunt oameni foarte talentați, care sunt printre preferații mei și o să fac tot posibilul să ajungă până în semifinale măcar.  Și îmi aduc aminte că am avut foarte multe crize de râs. În rest, vreau neapărat să văd tot show-ul, pentru că îmi doresc să văd dacă am pierdut ceva pe moment, sau poate nu am fost atentă la anumite lucruri. Îmi doresc să văd cum sunt eu în postura de jurat. 

Urmărește interviul integral aici: 


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni