INTERVIU Raluka, jurat în show-ul Superstar: ”Este cel mai frumos casting din istoria televiziunii”

24 Iunie 2021, 11:11


	INTERVIU Raluka, jurat în show-ul Superstar: ”Este cel mai frumos casting din istoria televiziunii”
Citeste mai mult despre: superstar, Raluka,

Show-ul care transformă oamenii obișnuiți în superstaruri muzicale ajunge toamna aceasta la PRO TV, iar Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams vor fi jurații primului sezon. Cu această ocazie, singura prezență feminină din juriu ne-a acordat un interviu exclusiv.

Cum ai primit propunerea să fii jurat în cel mai tare show al toamnei de la PRO TV?

Cu mare bucurie, dar și cu o mică panică. Dat fiind faptul că nu am mai luat parte la un proiect de acest gen, nu știam cât de mare poate fi provocarea.

Ce cauți tu la următorul superstar din România? Ce calități trebuie să bifeze?

În primul rând, un artist trebuie să transmită. Sunt atentă, în primul rând, la voce, apoi la “personaj”. Talent, carismă și bun simț :)

O să-i ai drept colegi de juriu pe Smiley, Moga și Carla's Dreams… Cu cine te înțelegi cel mai bine? 

Pe Carla’s nu am apucat să îl cunosc până la filmări, cu Smiley si Moga am mai lucrat și ne știam dinainte. Avem o chimie frumoasă și am ajuns să ne înțelegem foarte bine, într-un timp relativ scurt, ceea ce face ca show-ul să fie și mai interesant.

După părerea ta, ce te recomandă pe tine în rolul de jurat la Superstar? Ce poți să le promiți viitorilor concurenți?

Am trecut prin ce trec ei acum, de mai multe ori chiar, și am o carieră în muzică de vreo 13 ani. Sunt destul de obiectivă, iar de-a lungul anilor am mai ajutat la ridicarea câtorva proiecte muzicale.

Care sunt idolii tăi din muzică, din România sau plan internațional? În copilărie, care erau reperele tale cât privește muzica?

Am privit întotdeauna către muzica de toate felurile și am încercat să mă ating de toate stilurile muzicale ca să îl pot defini bine pe al meu. Le-am urmărit pe Andra și pe Nico, de mică, și am “furat meserie” de la ele. Pe plan internațional sunt fan Beyonce, HER, Sabrina Claudio, Usher. Îmi plac foarte mulți artiști, am enumerat foarte puțini aici.

Dacă ai fi acum la început de drum, ai participa la o emisiune de talente pentru a te remarca? Cu ce piesă?

Hmm… grea întrebare. Aș alege o piesă care să mă pună pe mine în valoare, cu o linie melodică frumoasă. Aș încerca să fiu relaxată și să nu dau tot de la prima audiție :)

Ce mesaj ai pentru telespectatori? De ce ar trebui să se uite la Superstar?

Este cel mai frumos casting din istoria televiziunii. Iar juriul este delicios. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies