INTERVIU Carla’s Dreams: „Sunt cunoscut? Da. Popular? Relativ. Vedetă? Sorry…”

INTERVIU Carla’s Dreams: „Sunt cunoscut? Da. Popular? Relativ. Vedetă? Sorry…”

În urmă cu aproximativ cinci luni, PRO TV anunța că aduce în România un nou show: Superstar, care are la bază formatul internațional „Idol”. Iar la începutul lunii iunie am aflat și jurații emisiunii de talente: Carla’s Dreams, Smiley, Marius Moga și Raluka.

Acum, Carla’s Dreams ne-a oferit un interviu în exclusivitate în cadrul căruia ne-a dezvăluit la ce să ne așteptăm de la noul show.

Ce te-a convins să accepți rolul de jurat Superstar?

Carla’s Dreams: Posibilitatea de a ajuta, uneori cu un sfat, alteori cu un vot pe cei care, în opinia mea, merită.

Cu ce crezi că se diferențiază acest show de alte emisiuni de talente din România?

Dacă se au în vedere formatul și regulile acestuia, atunci e faptul că jurații fac o echipă pentru a-i alege pe cei mai buni dintre concurenți, fără să existe o competiție între primii. Dacă vorbim concret de această emisiune, atunci, precum am spus în repetate rânduri, aici veți vedea cel mai bun casting din toate pe care am avut ocazia să le văd, nu doar să particip. Este uluitor de bun. Fapt care, sper, va crea multe tabere de susținători cu gusturi și viziuni diferite și care, până la urmă, va fi o imagine destul de obiectivă a publicului care îl urmărește.

Ce părere ai despre ceilalți jurați ai show-ului? Marius Moga, Smiley și Raluka. Îi poți descrie pe fiecare într-un singur cuvânt?

Plăcut surprins de toți trei. Pe Marius și pe Smiley i-am cunoscut cu ceva timp în urmă, dar nu am avut interacțiuni serioase sau de lungă durată. Oricum, din acele puține interacțiuni, dar și din ce se mai cunoaște despre ei public, îmi creasem o impresie bună. Surpriza a fost că, în ceea ce fac, sunt mai buni decât credeam și asta mă bucură mult de tot. Sunt profesioniști și colegiali pe cât se poate și după doar câteva zile împreună am început să ne simțim foarte bine ritmurile, gândurile, umorul și ironiile. Raluka, despre care știam, dar pe care nu o cunoșteam, m-a surprins cel mai mult. Nu din cauza lipsei de așteptări, ci datorită felului ei de a fi, a sincerității, uneori dure, cu care răspunde provocărilor și a deschiderii cu care se aruncă în aproape orice valuri.

Tu ești mereu personajul de sub mască și astfel îți poți ascunde stările. Persoanele care vin la Superstar vor fi văzute de o țară întreagă… Ce sfaturi le poți da, pentru a trece mai ușor peste emoții?

Nimănui nu-i pasă dacă ești la mijloc. Fii cel mai bun „Tu” în ceea ce vrei să faci. Și dacă acest „Tu” va fi ce trebuie atunci, vrei tu sau nu vrei, vei fi observat și apreciat de milioane de oameni.



Te consideri un superstar? Sau cum ar trebui să arate, din punctul tău de vedere, un superstar?

Nu, nu sunt un superstar. Dar știu sigur că văd unul atunci când văd unul. Așa că, de la mine, în acest sens, sfaturi nu așteptați. Doar păreri.

Care consideri că este hit-ul care te-a făcut cu adevărat o vedetă în România?

Nu sunt de acord cu premisa întrebării. Nu cred că un hit produce vedete și sunt sute de exemple în acest sens. Mai mult decât atât, precum am spus mai sus, nu sunt o vedetă, pentru că nu respect anumite reguli de joc a lumii mondene. Sunt cunoscut? Da. Popular? Relativ. Vedetă? Sorry…

Crezi că în cariera muzicală ajută foarte mult vocea sau ai nevoie și de o imagine bine conturată pentru a ajunge în topuri?

De astea două și de multe altele. Exemple? Disciplină, caracter, onestitate și cu cel puțin 10% mai multă muncă decât cel ce e mai bun decât tine.

În încheiere, spune-ne de ce ar trebuit ca publicul să se uite la Superstar.

1. Cel mai bun casting de concurenți din toate timpurile!

2. Un juriu neașteptat de sudat, de parcă am copilărit împreună. Deci vor fi și glume, și dezbateri!

3. Un format în care REAL publicul decide. Și nu doar în finală, dar și pe parcurs. E chiar concursul vostru.

4. Măcel. Atâția oameni talentați pe metru pătrat? Trebuie să vezi. 

5. Se cântă. Se dansează. Se spun istorii și povești. 

Pot să continui, dar mă grăbesc. Am filmare. Eu, dacă nu știați, sunt mare om la PRO TV, jurat și ce să mai…

SuperStar România este o emisiune care are la bază formatul internațional „Idol”, care a demonstrat un succes real în fiecare țară în care a fost transmis. Lansat în anul 2001 în Marea Britanie, formatul a fost preluat în peste 55 de țări, la nivel mondial și a devenit unul dintre cele mai iubite show-uri de talent datorită oportunității oferite de a devenit noul star pop muzical! Printre țările care au preluat formatul se numără: Statele Unite, Germania, Olanda, Franța sau China, unde emisiunea a fost lider de audiență încă de la lansare.

Printre cei mai faimoși concurenți ai emisiunii se numără: Kelly Clarkson, Carrie Underwood, Adam Lambert, Jordin Sparks sau Kris Allen. Începând cu această toamnă, românii au șansa de a se alătura galeriei internaționale de câștigători, în cazul în care vor demonstra că au ceea ce le trebuie pentru a fi primul SuperStar România!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni