În etapa CLUB, concurenții au fost și mai aproape de visul lor. Imagini din culisele SuperStar

În etapa CLUB, concurenții au fost și mai aproape de visul lor. Imagini din culisele SuperStar

Au demonstrat că merită să ajungă mai departe, iar în acest weekend au făcut față unei noi provocări. Concurenții SuperStar au trecut prin etapa CLUB, cea mai grea de până acum. 

După ce au urcat pe scena unui important club din București și au oferit momente de senzație în fața unui public care a cântat și dansat cu ei, doar 32 au reușit să se bucure la auzul veștii că sunt semifinaliști! Emoțiile din spatele scenei au fost mari și de această dată, dar cu un partener de nădejde, cum este Kaufland, concurenții s-au simțit mai în largul lor. 

Vezi aici imagini inedite din culise: 

„E o abordare nouă a emisiunilor de talente. Deși este cea mai veche cumva, are de toate: descoperi talentul, descoperi povestea, descoperi dramele, bucuriile, ne descoperi pe noi în raport cu ceea ce vedem pe scenă, vezi evoluțiile, sunt niște încercări pe care nu le-am văzut nicăieri”, a spus Smiley. 

Săptămâna viitoare, vineri, de la 20:30 și sâmbătă, de la 20:00, concurenții se vor afla față în față cu cea mai mare provocare a vieții lor, de până acum: semifinalele competiției! Pe scena de la Arenele Romane, aceștia vor oferi interpretări de neratat și vor da tot ce au mai bun pentru a ajunge în live-urile show-ului! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni