• Emisiuni
  • SuperStar România
  • Hermina Hotca, o voce puternică ascunsă într-o apariție delicată. Ce sfat a primit de la Marius Moga

Hermina Hotca, o voce puternică ascunsă într-o apariție delicată. Ce sfat a primit de la Marius Moga

Surorile Ștefania și Hermina s-au numărat printre concurenții care și-au încercat norocul pe scena SuperStar. Dacă Ștefania nu a reușit să îi convingă pe jurați, sitația a fost diferită în cazul Herminai care a obținut trei DA și a trecut în următoarea etapă. 

Hermina a fost cea care a adus muzica în familie, a studiat pian și vioară. Vocal s-a pregătit de la 5-6 anișori cu un profesor de canto. Cu toate acestea, și partea mai puțin artistică a vieții a atras-o în egală măsură, căci în prezent este studentă la Politehnică, în București. 

Cele două surori, Ștefania și Hermina au o relație foarte bună și susțin că pasiunea pentru muzică le aduce mai aproape. Mai mult decât atât, au performat împreună la nenumărate spectacole și evenimente locale. Nu au concurat niciodată una împotriva alteia pentru că fac parte din categorii diferite de vârstă.

Ajunsă la SuperStar, Hermina a interpretat o melodie aparținând cântăreței britanice Paloma Faith și a primit trei de DA. Marius Moga i-a oferit și un sfat: "Ai voce, dar te concentrezi prea mult pe ea. Pe scenă trebuie să fii liberă", au fost cuvintele compozitorului. 

Vezi întregul moment prezentat de către Hermina în materialul video de mai sus 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni