Gabriel Benga i-a impresionat pe jurați și cu vocea, dar și cu look-ul său: “Ai față de actor de Hollywood!”

16 Octombrie 2021, 21:08

Citeste mai mult despre: Superstar 2021, Gabriel Benga,

Gabriel Benga are 23 de ani și este din Râșnov. A primit cadou într-un an de Crăciun o orgă electronică, când avea vreo 8-9 ani. Din familie mai cântă doar sora mai mică cu 3 ani, care cântă muzică populară.

Mama este casnică, iar tatăl este șofer de tir. A fost la o școală generală normală și la un liceu teoretic. S-a înscris la școala populară de arte când avea 10 ani, a făcut cursuri până pe la 15 ani. S-a lăsat apoi, pentru că s-a luat cu altele: bmx, downhill, trasee cu bicicleta prin pădure. 

Când a intrat la liceu, a făcut parte dintr-o trupă de rock, unde cânta la clape. Au cântat la balurile bobocilor, la diverse evenimente școlare. La 17 ani, a cunoscut un tip care voia să-și facă o formație pentru evenimente. A cântat câțiva ani cu el, apoi la 20 de ani a schimbat formația. 

În urmă cu un an și jumăte și-a făcut un studio de înregistrări, o sală unde repetă și produce piese. A început să compună piese și a înființat un alt band, cu care cântă piese proprii. Cântă pop-rock și reggae. 

În afară de muzică, el e foarte pasionat de sport: fitness, baschet, fotbal, bicicletă.

Cele două mari pasiuni ale sale sunt muzica și sportul, mai ales fitness-ul. Este antrenor de fitness la o sală din Râșnov.

Are o iubită, cu care se știe de vara trecută. O cheamă Sabrina și, la fel ca el, este pasionată de muzică.

Vezi prestația lui Gabriel în materialul VIDEO de mai sus

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies