Față de superstar, look de superstar și talent pe măsură. Dan Timofei a avut toate calitățile pentru a trece mai departe

02 Octombrie 2021, 23:01

Citeste mai mult despre: Dan Timofei, superstar,

Are 26 de ani, este din Ungheni și este solist și chitarit al trupei de rock alternativ Wax Road.

Dan a început să cânte la chitară când avea 13 ani. La scurt timp, a plecat la Școala de Muzică, unde și-a făcut cunoștință cu viitorul său profesor Alexandru Mostovoi, care revenise recent din Statele Unite ale Americii; acesta fiind, de fapt, un basist de jazz.

În timp, Dan a început să se descurce și vocal . Nu a studiat canto niciodată și spune că chitara l-a dezvoltat. Trupa lui Dan este una relativ cunoscută în Republica Moldova însă și în România. Au cântat chiar și la Elecric Castle în fața a mii de oameni. Scopul său în emisiune este să își facă trupa cât mai cunoscută căci au investit foarte multă muncă în proiect. Își produc singuri piesele, scriu, înregistrează. În timpul pandemiei Dan a plecat în UK unde a muncit ca șofer de livrări timp 6 luni. Și-a dat seama că poate trăi și o viață normală însă nu este tocmai ceea ce își dorește. Are visuri mărețe în ceea ce privește cariera.
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies