• Emisiuni
  • SuperStar România
  • De la 20:30, concurenții pregătesc un spectacol total în cel de-al doilea live SuperStar România!

De la 20:30, concurenții pregătesc un spectacol total în cel de-al doilea live SuperStar România!

De la 20:30, concurenții pregătesc un spectacol total în cel de-al doilea live SuperStar România!

Miercuri, într-o atmosferă de senzație, 10 concurenți au urcat pe scena SuperStar pentru a face un nou pas spre visul lor. Cu multă emoție, fiecare dintre ei a interpretat câte o piesă și a încercat să ofere un spectacol total care să le aducă voturile celor de acasă.

Încurajați de publicul din sală, unde se aflau și foști concurenți, dar și de gândurile bune ale celor de acasă, toți cei calificați în primul live au demonstrat că sunt extrem de talentați și au oferit un show de neratat.  

Seara a început cu imnul oficial al competiției, Fluture de noapte, piesa compusă de Marius Moga, Carla’s Dreams, Smiley și Alex Turcu și cântată de către cei patru jurați. Dacă Theo Rose s-a aflat pe scenă și i-a motivat pe concurenți, scăpându-i de emoții, cei patru jurați au avut rolul de a le oferi sfaturi și de a se bucura de spectacol, votul fiind în totalitate al telespectatorilor. 

Dintre cei 10 concurenți care au urcat pe scenă, 8 s-au calificat în cel de-al doilea live și vor reveni în această seară cu o nouă interpretare care să-i ducă mai aproape de titlul de #superstar. Aceștia sunt: Alessandro Mucea, Alexandru Precup, Artiom Topal, Maria Jugănaru, Maria Ojică, Naomi Prie, Romina Apostol și Victoria Peșterean.

Nu doar concurenții au pregătit piese spectaculoase, ci și jurații. Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams au câte o surpriză muzicală pentru această seară! 

Puterea le va aparține, și de această dată, doar celor de acasă. După ce Theo Rose va da ”START VOT”, aceștia își pot vota favoriții prin sms, la numărul 1264 sau online pe voteazasuperstar.protv.ro. 

Nu ratați, de la 20:30,cel de-al doilea live al emisiunii SuperStar România! 

SuperStar România – Legenda începe aici

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni