• Emisiuni
  • SuperStar România
  • Daria Dragomir e pasionată de Tarot, dar n-a avut nevoie de vrăji ca să-i cucerească pe jurați. Smiley: "Ai multe atuuri!"

Daria Dragomir e pasionată de Tarot, dar n-a avut nevoie de vrăji ca să-i cucerească pe jurați. Smiley: "Ai multe atuuri!"

Daria Alexandra Dragomir are 17 ani și este din Deva. Moștenește talentul din familie, toți sunt artiști. A avut foarte multă libertate din punct de  vedere artistic. Se înțelege mult mai bine cu mama ei, este mai deschisă cu ea. Tatăl ei este destul de critic, este perfecționist. 

Părinții ei au fost reticenți la începuturile ei în muzică, dar pe parcurs au început să o susțină. Inițial a început să cânte la chitară în clasa a 3-a, iar profesorul ei a îndemnat-o să încerce să cânte și vocal.

Se caracterizează ca fiind o persoană schimbătoare și creativă. Pe lângă muzică, pictează, face figurine din lut și face bijuterii.

E pasionată de Tarot. S-a uitat împreună cu o prietenă la niște video-uri cu cărți de tarot și a fost fascinată. A început să se documenteze și să vadă niște semne în jurul ei. Are vise premonitorii. 

Prima experiență cu spiritele a fost atunci când prietena ei, Sofi, i-a cerut să îi citească în tarot să vadă dacă bunica ei vrea să îi transmită un mesaj de dincolo. De atunci, ea consideră că are o comunicare cu lumea spiritelor. Dacă în jur simte spirite rele, se neliniștește, i se face rău. 

E pasionată și de astrologie. De mică voia să afle chestii legate de astrologie, zodii. Analizează foarte mult oamenii, o ajută să afle lucruri despre ei. Pe viitor își dorește să facă muzică, scenografie și astrologie. 

S-a născut prematur, la 8 luni, și au existat niște complicatii. Mama era mai în vârstă, exista riscul să o piardă. În prezent e slabă, un pic subnutrită. Părinții au dat-o la diverse sporturi ca să se poată dezvolta mai bine.

Vezi prestația Dariei în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni