Corina Sucarov, demonstrație de creativitate și originalitate: "A fost un moment de visare"!

Corina Sucarov, în vârstă de 30 de ani, este din Tulcea, însă locuiește în București de aproximativ 12 ani. A urcat pe scena SuperStar și a făcut spectacol, nu doar datorită melodiei interpretate, ci și al stilului atipic pe care îl are. 

Corina Sucarov are 30 de ani și multe povești de spus. A sosit în București să studieze Dreptul, încurajată de mama sa, care întotdeauna și-a dorit ca fiica ei "să aibă o meserie serioasă". Corina a participat la prezentări de modă atât în România, cât și în străinătate și nu este străină podiumurilor. 

Nu doar moda i-a câștigat interesul, ci și muzica. De când era mică a simțit că este atrasă de cântat, iar din 2016 a început să studieze și să învețe să cânte la diferite instrumente.

Ajunsă pe scena SuperStar, îmbrăcată într-o ținută creată chiar de cătrea ea dintr-o draperie, după cum a mărturisit, Corina i-a uimit pe jurați prin originalitate. După ce au auzit melodia interpretată de Corina, jurații s-au întrecut în laude.

"Mi s-a părut fantastic, a fost un moment de visare, foarte mișto ceea ce faci", a exclamat Smiley. Raluka a completat: "Cred că ești singura persoană care a reușit să îmi facă pielea de găină doar când respiri", iar Carla's Dreams a conchis: "Tu ești pauza muzicală a muzicii".

Vezi momentul Corinei Sucarov în materialul video de mai sus 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni