• Emisiuni
  • SuperStar România
  • Concurenții SuperStar au trecut de semifinale, iar acum vor încerca să ne surprindă în live-uri. Spectacolul merge mai departe

Concurenții SuperStar au trecut de semifinale, iar acum vor încerca să ne surprindă în live-uri. Spectacolul merge mai departe

Concurenții SuperStar au trecut de semifinale, iar acum vor încerca să ne surprindă în live-uri. Spectacolul merge mai departe

Aseară, într-o atmosferă senzațională la Arenele Romane, s-a desfășurat și ultima semifinală. Urmează 4 live-uri de neratat la SuperStar România!

La finalul celor 4 semifinale, jurații au decis cine merge mai departe. După ce au urcat pe scena de la Arenele Romane și au oferit momente de senzație în fața unui public care a cântat și a dansat cu ei, doar 8 concurenți au reușit să se bucure la auzul veștii că au ajuns în live-uri: 

 Victoria Peșterean, Ana Stănciulescu, Maria Jugănaru, Romina Apostol, Alexandru Precup, Daniel Șveț, Alessandro Mucea și Naomi Prie. 



Acum cei de acasă trebuie să decidă: 4 concurenți au primit wild card, însă doar 2 se vor califica în live-uri. Maria Ojică, Bianca Bîsceanu, Mădălina Țurcan și Artiom Topal așteaptă, cu emoție, să vadă dacă vor avea ocazia să mai urce încă o dată pe scena SuperStar România! 

Emoțiile din spatele scenei au fost mari și de această dată, dar cu un partener de nădejde, cum este Kaufland, concurenții s-au simțit mai în largul lor. 

- De ce vrei să fii superstar?, au fost întrebați în culise. 

„Am multe de demonstrat și consider că mesajul meu trebuie să fie auzit. Empatizez foarte bine cu ceilalți, dar o observ că și ceilalți empatizează cu mine atunci când cânt și reușesc să emoționez oamenii într-un sens pozitiv”, a spus Naomi Prie. 

„De ce n-aș vrea să fiu superstar? Cum au spus și jurații, trebuie să fie pachetul complet. Până în momentul actual, consider că am demonstrat destule. Fiecare dintre noi merită să fie un superstar”, a spus Andrei Ionescu

Săptămâna viitoare, programul se schimbă! Nu ratați primul live miercuri, 1 decembrie, de la ora 20:30. 10 concurenți vor lupta pentru voturile celor de acasă și pentru calificarea în live-ul de vineri. 

Urmărește imagini inedite din culise


SuperStar România – Legenda începe aici! 





Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni