• Emisiuni
  • SuperStar România
  • Carla’s Dreams: ”Așteptam o astfel de voce”. O nouă ediție SuperStar România, lider de audiență!

Carla’s Dreams: ”Așteptam o astfel de voce”. O nouă ediție SuperStar România, lider de audiență!

Carla’s Dreams: ”Așteptam o astfel de voce”. O nouă ediție SuperStar România, lider de audiență!

Orice concurent care intră în fața juraților SuperStar are un singur gând: să obțină aprecieri și să audă acele DA-uri care îi aduc tichetul auriu. 

Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams sunt mereu pregătiți cu sfaturi și încurajări pentru toți cei care și-au găsit curajul de a apărea în fața întregii țări și a oferi un moment de neuitat. 

La doar 17 ani, Rebeka Daniel visează să ajungă la Academia de Poliție din București deoarece se simte atrasă de ideea de a lucra în acest domeniu, după cum o încurajează tatăl ei. De cealaltă parte, mama ei o susține să aibă o carieră în muzică. Aseară, ea a venit în fața juraților pentru a afla părerea acestora despre un posibil viitor al ei ca artistă. Cei 4 de DA și aprecierea neașteptată din partea lui Carla’s Dreams care i-a spus: ”Ești cea mai de radio voce pe care am auzit-o în concurs. Așteptam o astfel de voce”, au pus-o, cu siguranță, pe gânduri pentru mai departe. 

Alexandru Precup are 26 de ani și este lucrător comercial, la un depozit de cafea. A decis să participe la concurs pe ultima sută de metri, dar cu un gând clar: ”Cred că pot să câștig. Am venit pe un vibe bun”. Deși nu pregătise ceva special, s-a demonstrat cea mai bună alegere: 4 de DA, tichetul auriu și calificarea în următoarea etapă. 

Tot un tichet auriu au obținut și Francesca Sirbu, Gabriel Benga, Sabrina Gaitan, Andreea Zelenak și Alina Amon.  

Emisiunea SuperStar a fost lider absolut de audiență. Show-ul a înregistrat 7.7 puncte de rating și 20.7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.2 puncte de rating și 16.8% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 19:58 – 23:00, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 6.2 puncte de audiență și 20.0% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 5.8 puncte de rating și 18.6% share. 

Aproape 1.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audiență de la 20:48, aproape 1.8 milioane de români se uitau la emisiune.

Etapa audițiilor se apropie de final! SuperStar revine săptămâna viitoare, vineri și sâmbătă. 

 

SuperStar România – Legenda începe aici

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni