• Emisiuni
  • SuperStar România
  • Carla Bâtoancă, încrezătoare în șansele ei: “Am o voce bună și sunt plăcută de cameră!”. Ce au zis jurații

Carla Bâtoancă, încrezătoare în șansele ei: “Am o voce bună și sunt plăcută de cameră!”. Ce au zis jurații

Carla Bâtoancă are 17 ani și este din Vulcan. Ea a început pregătirea vocală la 5-6 ani, la Casa de Cultură a Studenților din Petroșani. 

Părinții au observat că îi place să cânte de mică. I-au povestit că se urca pe masă și cânta cu sticla de deodorant în mână, imaginându-și că e pe scenă. După ce au văzut pasiunea ei pentru muzică și spectacol, părinții au dus-o la cursuri. 

Carla a studiat și pianul timp de 8 ani, din clasa I  până în clasa a VIII-a, iar de chitară s-a apucat cam de 2 ani. Îi place mult să compună, atât linia melodică, cât și versuri. 

Carla este foarte activă în social media, pe Youtube, Instagram, TikTok. Acolo postează coveruri și face diverse vlog-uri. 

Spune că că îi place foarte mult acest mediu și că începe să-i meargă bine: are 16.000 de urmăritori pe TikTok și 700 abonati pe Youtube. Spune că nu e mult, însă e abia la început.

Încearcă să aducă ceva nou oamenilor, să le arate care e procesul din spatele colaborării cu o casă de discuri, de exemplu. Mai face și video-uri de beauty.

Se simte foarte în largul ei când pornește camera, îi e foarte ușor să vorbească, să apară, nu are trac și nu o sperie chestia asta. Pe scenă se simte în elementul ei, când cântă e ca și când respira, e ceva vital pentru ea. 

Părinții o susțin mult, nu au refuzat-o niciodată cu vreun concurs, chiar au mai împins-o de la spate. 

Îi place să-și îmbunătățească partea de interpretare, mișcare scenică, show. Se înregistrează, se analizeaza apoi în cel mai mic detaliu și încearcă să îmbunătățească fiecare aspect. Totuși, spune că odată ajunsă în fața camerei sau pe scenă, e spontană, face ce simte.

Părinții s-au despărțit când avea 3 ani. Tatăl este plecat în Anglia și are o relație bună cu el. Carla locuiește cu mama ei. Amândoi părinții s-au recăsătorit și spune că se înțelege bine cu tatăl vitreg și îl respectă.

Vezi prestația Carlei în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni