Caravana SuperStar România sosește la Brașov. Nu rata întâlnirea care ți-ar putea schimba viața!

23 Martie 2021, 12:06


	Caravana SuperStar România sosește la Brașov. Nu rata întâlnirea care ți-ar putea schimba viața!

Dacă muzica este viaţa ta, hai la SuperStar România!  Vineri, 26 martie, te așteptăm la Brașov, în incinta hotelului Kronwell, unde va avea loc întâlnirea cu organizatorii. 

Nu contează ce ocupație sau ce experiență ai, căutăm următorul superstar al muzicii din România și vrem să te auzim! Show-ul cu milioane de fani în lumea întreagă vine în România. În scurt timp, Caravana SuperStar va ajunge și în orașul tău. Înscrie-te în competiția care ți-ar putea schimba viața! 
 

În următoarele zile, Caravana SuperStar va ajunge și în aceste orașe:  

28 martie, Cluj Napoca, hotel Golden Tulip Ana Dome;
 

2 aprilie, Craiova, hotel Ramada Plaza by Wyndham;
 

4 aprilie, Timişoara, hotel Boavista;
 

9 aprilie, Galaţi, Ibis Styles Dunarea;
 

11 aprilie, Iaşi, hotel Unirea;
 

17,18 aprilie, World Trade Center. 
 

Condiții de participare: Dacă iubești muzica, ai între 16 și 30 de ani, iar visul tău este să devii faimos, te poți înscrie la competiție, accesând pagina superstar.protv.ro 

Show-ul SuperStar este inspirat de celebrul concurs de talente ”Pop Idol” (2001), creat de Simon Fuller, din Marea Britanie. Scopul emisiunii a fost de a decide cel mai bun nou cântăreț din țară, bazat pe votul și participarea spectatorilor. După succesul din Marea Britanie, zeci de țări au organizat concursuri similare. 

Urmărește toate detalii despre show și pe https://www.facebook.com/superstarromania.

 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe https://voyo.protv.ro/
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies