Caravana SuperStar România ajunge la București. Între 17 și 18 aprilie, te așteptăm la World Trade Center

15 Aprilie 2021, 17:53


	Caravana SuperStar România ajunge la București. Între 17 și 18 aprilie, te așteptăm la World Trade Center
Autor: Diana Oprea

Dacă ești din București, iar visul tău este să cânți pe o scenă mare, atunci vino la întâlnirea cu noi și înscrie-te în show-ul care îți poate schimba viața. 

Caravana SuperStar ajunge în Capitală, iar între 17 și 18 aprilie ai ocazia să te înscrii în concurs, venind la World Trade Center. Vremea este frumoasă, iar măsurile de protecție medicală sunt respectate cu strictețe, așa că aici e locul tău.  


PRO TV aduce în România un nou show care va cuceri cu siguranță publicul: SuperStar, emisiune care are milioane de fani în lumea întreagă!

Dacă muzica este viaţa ta, hai la SuperStar România! Nu contează ce ocupație sau ce experiență ai, căutăm următorul superstar al muzicii din România și vrem să te auzim! Caravana SuperStar a pornit prin România, iar orașele care au ajuns deja pe harta SuperStar sunt Brașov, Cluj, Craiova, Timișoara și Galați.

Foto http://www.wtcb.ro/

Condiții de participare: Dacă iubești muzica, ai între 16 și 30 de ani, iar visul tău este să devii faimos, te poți înscrie la competiție, accesând pagina superstar.protv.ro.

Show-ul SuperStar este inspirat de celebrul concurs de talente „Pop Idol” (2001), creat de Simon Fuller, din Marea Britanie. Scopul emisiunii a fost de a decide cel mai bun nou cântăreț din țară, bazat pe votul și participarea spectatorilor. După succesul din Marea Britanie, zeci de țări au organizat concursuri similare. 
 

Urmărește toate detalii despre show și pe Facebook SuperStar România!
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies