Caravana SuperStar România a ajuns la Timișoara. Înscrie-te în competiția care ți-ar putea schimba viața!

04 Aprilie 2021, 08:55


	Caravana SuperStar România a ajuns la Timișoara. Înscrie-te în competiția care ți-ar putea schimba viața!
Autor: Mihaela Simion

La ora 9.00, a început castingul de la Timișoara. Cei care sunt interesați să se înscrie în competiție sunt așteptați până diseară, la Hotel Boavista. Sunt respectate toate măsurile de siguranță, de la plexiglass, măști și dezinfectante.

PRO TV aduce în România un nou show care va cuceri cu siguranță publicul: SuperStar, emisiune care are milioane de fani în lumea întreagă!
 

Bună dimineața, Timișoara ???? Preselecțiile au început! Ne vedem toată ziua la Hotel Boavista ♥️

Publicată de SuperStar România pe Sâmbătă, 3 aprilie 2021

Dacă muzica este viaţa ta, hai la SuperStar România. Nu contează ce ocupație sau ce experiență ai, căutăm următorul superstar al muzicii din România și vrem să te auzim! Caravana SuperStar a pornit deja prin România, iar primele trei orașe în care s-a oprit au fost Brașov, Cluj și Craiova. 

Următoarele orașe în care se va opri Caravana SuperStar sunt:

- 9 aprilie: Galaţi, Ibis Styles Dunarea

- 11 aprilie: Iaşi, hotel Unirea

- 17,18 aprilie: București, World Trade Center

Condiții de participare: Dacă iubești muzica, ai între 16 și 30 de ani, iar visul tău este să devii faimos, te poți înscrie la competiție, accesând pagina superstar.protv.ro

Show-ul SuperStar este inspirat de celebrul concurs de talente ”Pop Idol” (2001), creat de Simon Fuller, din Marea Britanie. Scopul emisiunii a fost de a decide cel mai bun nou cântăreț din țară, bazat pe votul și participarea spectatorilor. După succesul din Marea Britanie, zeci de țări au organizat concursuri similare. 

Urmărește toate detalii despre show și pe Facebook SuperStar România
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies