Caravana SuperStar România a ajuns la Iași. Cum te înscrii în competiția care îți poate schimba viața!

11 Aprilie 2021, 10:50


	Caravana SuperStar România a ajuns la Iași. Cum te înscrii în competiția care îți poate schimba viața!
Autor: Dan L. Brumar

Dacă ești din Iași și ai visat dintotdeauna să fii superstar, atunci vino la întâlnirea cu noi și înscrie-te în show-ul care îți va scoate la lumină adevărata voce!

Caravana SuperStar a ajuns în dulcele târg al Ieșilor și duminică, 11 aprilie, are întâlnire cu tine. Vino la Hotel Unirea și înscrie-te în concursul muzical care îți poate schimba viața! Vremea e bună, iar măsurile de protecție medicală sunt respectate cu strictețe, așa că aici e locul tău.  

PRO TV aduce în România un nou show care va cuceri cu siguranță publicul: SuperStar, emisiune care are milioane de fani în lumea întreagă!

Dacă muzica este viaţa ta, hai la SuperStar România! Nu contează ce ocupație sau ce experiență ai, căutăm următorul superstar al muzicii din România și vrem să te auzim! Caravana SuperStar a pornit prin România, iar orașele care au ajuns deja pe harta SuperStar sunt Brașov, Cluj, Craiova, Timișoara și Galați.

Următoarea oprire va fi în București, pe 17 și 18 aprilie 2021.

Condiții de participare: Dacă iubești muzica, ai între 16 și 30 de ani, iar visul tău este să devii faimos, te poți înscrie la competiție, accesând pagina superstar.protv.ro.

Show-ul SuperStar este inspirat de celebrul concurs de talente „Pop Idol” (2001), creat de Simon Fuller, din Marea Britanie. Scopul emisiunii a fost de a decide cel mai bun nou cântăreț din țară, bazat pe votul și participarea spectatorilor. După succesul din Marea Britanie, zeci de țări au organizat concursuri similare. 

Urmărește toate detalii despre show și pe Facebook SuperStar România!
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies