Caravana SuperStar România a ajuns la Craiova. Înscrie-te în competiția care ți-ar putea schimba viața!

02 Aprilie 2021, 14:34


	Caravana SuperStar România a ajuns la Craiova. Înscrie-te în competiția care ți-ar putea schimba viața!
Autor: Diana Oprea

La ora 9.00, a început castingul de la Craiova. Toți doritorii de a se înscrie în concurs sunt așteptați până diseară, la Hotel Ramada Plaza by Wyndham.

Accesul se face prin partea din spate a hotelului, pe Strada Ștefan cel Mare, după Petrom. Sunt respectate toate măsurile de siguranță, de la plexiglass, măști și dezinfectante (vezi galeria foto). 
 

PRO TV aduce în România un nou show care va cuceri cu siguranță publicul: SuperStar, emisiune care are milioane de fani în lumea întreagă!

Dacă muzica este viaţa ta, hai la SuperStar România. Nu contează ce ocupație sau ce experiență ai, căutăm următorul superstar al muzicii din România și vrem să te auzim! Caravana SuperStar a pornit deja prin România, iar primele două orașe în care s-a oprit au fost Brașov (26 martie) și Cluj (28 martie). 

 

Următoarele orașe în care se va opri Caravana SuperStar sunt:

- 4 aprilie: Timişoara, hotel Boavista

 

- 9 aprilie: Galaţi, Ibis Styles Dunarea

 

- 11 aprilie: Iaşi, hotel Unirea

 

- 17,18 aprilie: București, World Trade Center

 

Condiții de participare: Dacă iubești muzica, ai între 16 și 30 de ani, iar visul tău este să devii faimos, te poți înscrie la competiție, accesând pagina superstar.protv.ro

Show-ul SuperStar este inspirat de celebrul concurs de talente ”Pop Idol” (2001), creat de Simon Fuller, din Marea Britanie. Scopul emisiunii a fost de a decide cel mai bun nou cântăreț din țară, bazat pe votul și participarea spectatorilor. După succesul din Marea Britanie, zeci de țări au organizat concursuri similare. 

Urmărește toate detalii despre show și pe Facebook SuperStar România
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies