• Emisiuni
  • SuperStar România
  • Caravana SuperStar România a ajuns la București. Te așteptăm la preselecții, la World Trade Center

Caravana SuperStar România a ajuns la București. Te așteptăm la preselecții, la World Trade Center

Caravana SuperStar România a ajuns la București. Te așteptăm la preselecții, la World Trade Center

Dacă iubești muzica, ai între 16 și 30 de ani, iar visul tău este să devii un cântăreț faimos, hai weekend-ul ăsta la World Trade Center București! Căutăm următorul superstar al muzicii din România și vrem să te auzim.

După ce a străbătut șase orașe, Caravana Superstar s-a oprit la București să caute următorul superstar al României. Acela poți fi chiar tu! 

Te așteptăm la preselecții azi și mâine, de la ora 9:00, la World Trade Center București (Piața Montreal nr.10), unde poți demonstra că ai calități vocale de excepție. 

Cei interesați trebuie să știe măsurile de protecție sunt respectate cu strictețe. La intrare veți primi o mască, vi se va lua temperatura și veți beneficia de un test Covid-19 gratuit. 

Vremea este frumoasă, atmosfera este primitoare, iar noi te așteptăm să ne arăți cât ești de talentat. Așa că dacă muzica este viaţa ta, hai la SuperStar România! 

Show-ul SuperStar este inspirat de celebrul concurs de talente „Pop Idol” (2001), creat de Simon Fuller, din Marea Britanie. Scopul emisiunii a fost de a decide cel mai bun nou cântăreț din țară, bazat pe votul și participarea spectatorilor. După succesul din Marea Britanie, zeci de țări au organizat concursuri similare. 

Urmărește toate detalii despre show și pe Facebook SuperStar România!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni