• Emisiuni
  • SuperStar România
  • Atitudinea ei face totul! Cum a interpretat Livia Crăescu piesa “I wanna be love by you” pe scena Superstar

Atitudinea ei face totul! Cum a interpretat Livia Crăescu piesa “I wanna be love by you” pe scena Superstar

Livia Crăescu are 26 de ani, este din Galați iar în acest moment este fără ocupație. Spune că este artist și trăiește ca atare. Scrie, pictează, compune, cântă, editează fotografii.

A făcut Facultatea de Teatru pentru că nu-și dorește să fie doar o cântăreață ce stă doar pe scenă. Este conștientă că trebuie să fie mult mai mult de atât pentru a deveni un artist complet. Crede că actoria a ajutat-o să se dezvolte în acest sens.

Spune că are un stil mai extravagant, nonconformist, de modă veche. Se îmbracă cu blănuri, perle, mănuși și are accesorii precum evantaie și pene, cu care se răcorește atunci când are emoții.

Părinții sunt oameni simpli: mama este cosmeticiană, iar tata șomer. Bunicii o susțin financiar și au ajutat-o să-și termine facultatea.

Livia nu dorește să munceasca pentru că ea crede că nu poate să aibă un job normal. A investit prea mult în carieră ca să stea în spatele scenei.

Livia a făcut parte din Corul Allegria, cu care a avut în jur de 8 turnee în toată Europa. Acolo a început să cânte și să se îndrăgostească de muzică.

Își dorește să trăiască într-o casă lângă un izvor, unde sa aibă un studio și să își producă propriile piese: să facă muzica sufletului ei. 

A făcut și doi ani de Teologie, pentru că a simțit chemarea. Tânăra se gândea chiar să se călugărească. S-a apropiat de credință după ce a avut o problema medicală. 

Urmărește materialul VIDEO de mai sus


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni