• PRO TV
  • Andrei Serjant de la SuperStar a lansat prima sa melodie. Cum sună piesa „Ascuns în noapte”

Andrei Serjant de la SuperStar a lansat prima sa melodie. Cum sună piesa „Ascuns în noapte”

Andrei Serjant de la SuperStar a lansat prima sa melodie. Cum sună piesa „Ascuns în noapte”

Andrei Serjant este unul dintre concurenții de la SuperStar care i-a făcut să plângă pe membrii juriului cu interpretarea sa. Tânărul de 21 de ani din Chișinău, căruia Marius Moga i-a spus că este un artist, a lansat prima sa piesă din carieră. 

Acum două zile, Andrei Serjant a lansat melodia „Asuns în noapte”, sub pseodonimul SENDREI. Versurile sunt scrise de el, iar pentru muzică a colaborat cu Mihăiță Chiriac (un tânăr producător din Chișinău). 



 

Videoclipul are deja mii de vizionări și zeci de comentarii din partea admiratorilor: „Frateeee, cântecul acesta va cânta la toate posturile de radio. Sunt mândru de tine”, „Am rămas pur și simplu fără răsuflare pentru 3 minute, succes în continuare”, „Wow, deci e prea top aceasta melodie”. 
 
La SuperStar, Andrei Serjan i-a cucerit pe jurați cu vocea sa, dar și cu modestia de care a dat dovadă. 
 
„Ești inspirațional. Ești un tip foarte modest, cu inimă care bate pentru muzică și în seara asta m-ai inspirat și îți mulțumesc”, i-a spus Smiley la audiții. 
 
„Ești artist, măi Andrei! și nu de stradă doar. Locul tău trebuie să evolueze de la stradă în platou, din platou la concerte, la săli în aer liber. Te văd reușind, să știi.  (...)Unii au darul acesta, de a traduce emoția în muzică. Te copleșește”, a spus Marius Moga despre talentul lui Andrei. 
 
„Andrei, nu știu dacă tu îți imaginezi ce ne-ai oferit tu în seara asta și cât de frumos este!”, i-a spus Raluka. 
 
Andrei a povestit că a început să cânte după ce a văzut un film despre un chitarist, deși acum nu-și amintește cum se numea. A două zi l-a rugat pe tatăl lui să-i cumpere o chitară. A învățat singur, de pe internet, iar apoi a încercat și cu vocea.
A început să cânte pe stradă în 2015. Văzuse un băiat pe stradă și se gândea dacă ar putea și el să facă asta. S-a dus de mai multe ori, dar nu a avut curaj să scoată chitara. Într-un final, și-a făcut curaj, a cântat și a strâns și ceva bani.
 
După ce a văzut că e apreciat pe stradă, cu banii adunați și-a plătit câteva lecțîi de canto. De 6 ani, cântă pe stradă.

Sursă foto: arhiva PRO TV, Instagram/ sendrei_oficial
Vezi și: 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni