Andrei Sălăgean a câștigat admirația juraților cu interpretarea unei melodii rock

Andrei Sălăgean are 30 de ani, este din Baia Mare, iar în prezent lucreaza ca gestionar la un magazin universal.

A iubit muzica încă de mic copil. Își aduce aminte că primul “instrument muzical” si l-a facut singur din lego, la care a atașat niște corzi elastice. Atunci când a împlinit 6 ani, mama sa i-a cumpărat prima chitara. Spune că timp de o lună a dormit cu ea în pat. De atunci, muzica a fost refugiul său.
 
În clasa a 7-a a facut o comoție cerebrala . Juca fotbal și a dat cu capul de bară. Imediat după ce s-a trezit, a avut amnezie. Își aduce aminte doar frânturi din viața sa dinainte de accident. Și în acest moment are pierderi de memorie. 
Andrei provine dintr-o familie destra mată, așa că a ajuns la vârsta de 14 ani să locuiască singur. Își făcea singur de mâncare, își spăla rufele, făcea curățenie. În urmă cu doi a suferit o depresie, după ce a fost părăsit de iubită. 
 
Muzica a fost cea care l-a pus cu picioarele pe pământ, spune el. A intrat la Conservator, la București, însă s-a îndrăgostit și a renunțat la facultate, pentru că iubita era din Baia Mare, așa că a decis să se întoarcă acasă.

Aflat în culise, Andrei Sălăgean a oferit un interviu, în care a vorbit despre motivul pentru care s-a înscris la SuperStar, dar și despre planurile sale legate de muzică.

„Aș face o școală de rock. Să mă ocup de toți cei ce sunt nevoiași”, spune concurentul. Află mai multe în materialul de mai jos. 
 
În căutarea următorului SuperStar, Kaufland este mereu alături de concurenți. 


Andrei are o formație Rock Metal Simfonic și spune că au ceva turnee. Este solist dar și chitarist. La SuperStar, concurentul a făcut o impresie bună și a fost apreciat de jurați:

„Eu recunosc că m-am înspăimântat real”, a spus Smiley despre vocea lui Andrei.
„Ești absolut special. Mie mi-a plăcut foarte mult”, a comentat Carla’s Dreams. 

Urmărește materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni