• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Andi Moisescu: ”Mi se pare că nu am mai văzut nimic la nivelul ăsta”. Un moment de neînțeles și un golden buzz de neuitat!

Andi Moisescu: ”Mi se pare că nu am mai văzut nimic la nivelul ăsta”. Un moment de neînțeles și un golden buzz de neuitat!

Andi Moisescu: ”Mi se pare că nu am mai văzut nimic la nivelul ăsta”. Un moment de neînțeles și un golden buzz de neuitat!

Fiecare ediție reprezintă, pentru acei concurenți care au decis să iasă din zona de confort, o șansă să ajungă sub lumina reflectoarelor! Sunt acele minute în care povestea le este ascultată, iar talentul îi face să strălucească. Și aseară, emisiunea Românii au talent a adus în fața telespectatorilor o serie de concurenți deciși să demonstreze că a venit și timpul lor.

Au apărut pentru prima dată împreună în această formulă și sperau să impresioneze juriul cu pregătirea lor, deși nu se considerau profesioniști. Ceea ce a urmat a fost de neexplicat! Momentul Art of Robots a ridicat juriul în picioare și a adus sentimentul că am fost martori ai unei premiere care ne-am fi dorit să nu se mai încheie. Deși Andi nu se afla la masa juriului, acesta a trăit dansul la intensitate maximă, așa că nu a ezitat să îi transmită lui Smiley decizia: golden buzz și rugămintea de a apăsa butonul în locul lui!

”Par de pe altă planetă. Mi se pare că nu am mai văzut nimic la nivelul ăsta”, a concluzionat Andi despre cel de-al doilea moment pe care l-a ales pentru a-l trimite direct în semifinale! 

În intervalul 20:29 – 22:57, pe segmentul comercial național, PRO TV a fost lider de audiență și a înregistrat 11.7 puncte de rating și 27.1% share pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția a doua înregistra 9.4 puncte de rating și 21.7% share. În același timp, pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 9.0 puncte de rating și 24% share.

Seara s-a încheiat cu bucurie pentru următorii concurenți calificați în următoarea etapă: Luca Paraschiv, Petronela Bîrsilă, Trupa Diamonds, Frații Moise, Duo Varadi, Laura Dinu, Robert Bașcoveanu, Patrick Ciocan și Daria Comănescu. 

Vineri, de la 20:30, talentul #unusiunu revine la PRO TV! Nu ratați ocazia de a vedea noi momente neașteptate și de a trăi cele mai puternice emoții! 

Românii au talent - #unusiunu

 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe https://voyo.protv.ro/

Vezi prestația incredibilă a trupei Art of Robots

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni