• Emisiuni
  • SuperStar România
  • Ana Stănciulescu, concurenta care s-a calificat în etapa live: "Vreau să fac o Școală pentru Supervedete"

Ana Stănciulescu, concurenta care s-a calificat în etapa live: "Vreau să fac o Școală pentru Supervedete"

Ana Stănciulescu, concurenta care s-a calificat în etapa live: "Vreau să fac o Școală pentru Supervedete"

Ana Stănciulescu, pe numele de scenă Ayana, are 18 ani și este originară din Măgurele, acolo unde locuiește cu părinții. Are planuri mari dacă va câștiga SuperStar România. Vrea să facă o școală de SuperVedete!

Cum s-a schimbat viața ta de când ai apărut la PRO TV?

Lumea a început să îmi scrie mai mult, sunt oprită pentru autografe și poze, iar asta după doar câteva apariții la TV. E copleșitor deoarece nu mă așteptam la un impact atât de mare (mi-a crescut contul cu peste 1500 de urmăritori). 

Fiind la început de carieră, toate aceste aspecte contează foarte mult. Am început să fac live-uri, să interacționez cu oamenii care mă urmăresc și realizez că nu mai am la fel de mult timp să răspund, să le fiu aproape. 

În live-urile pe care le fac încerc să fiu cât mai naturală, să le dau celor care mă urmăresc o mică parte din sufletul meu. Cei de acasă simt când ești superficial, când nu reușești să mai fii tu, iar eu nu vreau să fac asta. 

Daca ar fi să faci un duet cu o vedetă internațională care ar fi aceea și ce melodie ați cânta împreună?

Dacă vorbim despre un artist, ar fi Lauv, îmi place foarte mult, i-am ascultat tot albumul. Cam toate piesele lui se potrivesc cu mine și cu lucrurile prin care am trecut de-a lungul timpului. Iar o artistă ar fi Jessie J – fiecare dintre noi avem mai multe personalități, în funcție de cei din jur, iar Jessie J mi se pare că este latura mea mai dark. Stau și mă gândesc cum ar fi să pot intra la ea pe live, să-i scriu un mesaj și să-l vadă, dar să am ocazia să colaborez?! Ar fi uluitor. 

Oferă, în 3 cuvinte, definiția ta de SuperStar

Real (true). Personalitate. Originalitate 

Nu ratați primul live miercuri, 1 decembrie, de la ora 20:30. 10 concurenți vor lupta pentru voturile celor de acasă și pentru calificarea în live-ul de vineri. 

Care e piesa care te definește, care spune povestea vieții tale?

E o întrebare dificilă... o piesă care să-mi placă mult și să mă reprezinte, nu cred că am găsit-o. O piesă care să mi se potrivească este ”Stand up”, m-aș bucura să am ocazia să o cânt în competiție. 

Ce o să faci cu banii dacă o să câștigi?

M-am gândit foarte bine, iar în prima clipă am zis că aș vrea o vacanță. Una scurtă, de o săptămână. Fiind încă mică, e clar că ar fi complicat. Aș avea nevoie de puțin timp pentru a analiza ce fac cu banii. 

Lumea a investit timp în mine și nu aș vrea să simtă că a fost în van. Ci să pot folosi suma asta atât pentru mine, cât și pentru ei, cei care au crezut în mine. 

Apoi, aș vrea să fac o Școală pentru Supervedete – unde să faci antrenamente sportive în timp ce cânți. Efectiv să înveți ce face Beyonce de poate dansa și câte 3 ore, fără pauză. Practic, să ai un pachet complet la final. E un plan care are nevoie de timp, dar știu că asta aș vrea să fac. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni