• Emisiuni
  • SuperStar România
  • Alexandru Precup, despre Marea Finală SuperStar: „Simt că am evoluat foarte mult față de primele etape”

Alexandru Precup, despre Marea Finală SuperStar: „Simt că am evoluat foarte mult față de primele etape”

Alexandru Precup, despre Marea Finală SuperStar: „Simt că am evoluat foarte mult față de primele etape”

Alexandru Precup a demonstrat încă din primele etape că are stofă de artist, iar acum se află printre cei patru finaliști SuperStar România. Tânărul a vorbit despre evoluția lui în concurs, dar și despre provocările prin care a trecut. 

„Experiența de la SuperStar mi-a dat încredere, m-a învățat tehnică muzicală, m-a scos oarecum din zona asta de introvert. Eu sunt o persoană foarte închisă în mine. Dacă nu mă băga nimeni în seamă, eu nu ziceam nimic. Acum sunt mai deschis așa ca om, mai comunicativ”, a mărturisit Alexandru într-un interviu pentru PRO TV PLUS

„Evoluția mea cred că se vede la televizor. Simt că am evoluat foarte mult față de primele etape. Credeam la început că nu o să trec mai departe”, mai spune concurentul. 

Pentru Alexandru, cea mai mare provocare din concurs este chiar marea finală: „Acum, pe ultima sută de metri, trebuie să învățăm piese, să mergem și la radio, la emisiuni. Așteptările mele... vreau să dau mai mult, să am mai mult încredere. Mi-au spus și unii colegi să fiu mai încrezător”. 

Alexandru Precum și Irina Rimes vor avea o surpriză muzicală pentru cei de acasă. 

„Vom cânta o piesa pe care vom modifica. Este o piesă relativ simplă, dar trebuie să o înflorim. Chiar sunt curios și cum o să colaborez cu ea”, menționează Alexandru. 

Tânărul are un mesaj pentru susținătorii lui: „Cea mai mare realizare este că am reușit să ajung la inimile oamenilor. Chiar sunt fascinat că am atras atenția. Sunt bucuros și le mulțumesc foarte mult”. 

Nu ratați, vineri, de la 20:30, marea finală a emisiunii SuperStar România!  


Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai jos. 




Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni